Αποφασισμένος ο Γιαννακόπουλος μετά τον Ολυμπιακό – Ανακοινώνει 4… μπαμ και μια μεγάλη έκπληξη ο ΠΑΟ!


Αποφασισμένος ο Γιαννακόπουλος μετά τον Ολυμπιακό – Ανακοινώνει 4… μπαμ και μια μεγάλη έκπληξη ο ΠΑΟ!



Ποιοι έκλεισαν ήδη, γιατί αργεί του Βιλντόζα. Οι Πράσινοι αφήνουν πίσω τους τους τελικούς που τους άφησαν… πληγή και ετοιμάζονται για τις μεταγραφές. Τι περιμένουν και οι παίκτες που θέλουν στο ΟΑΚΑ!



Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ο βασικός λόγος έχει να κάνει πλέον όχι με το αγωνιστικό αποτέλεσμα, αλλά με όσα έγιναν χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ. Είναι μία πληγή, που θα κλείσει, αλλά θα αργήσει να γίνει αυτό.

Πάντως, δεν χάνεται χρόνος και ήδη άρχισε να φτιάχνεται η επόμενη χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό ήταν κι η ανακοίνωση της επιστροφής του Σάνι Μπετσίροβιτς. Ο Σλοβένος είχε παίξει παλιότερα στον εξάστερο, ενώ μερικά χρόνια πιο πριν ήταν και τιμ μάνατζερ της ομάδας. Τώρα επέστρεψε ως τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις, αλλά σιγά σιγά. Όπως του Δημήτρη Μωραΐτη του Περιστερίου, αλλά και του Κώστα Αντετοκούνμπο, που φεύγει από την Φενέρ.

Του Βιλντόζα δεν ανακοινώνεται ακόμα και μάλλον θα αργήσει λίγο παραπάνω, καθώς ο Αργεντίνος έχει ακόμη υποχρεώσεις με τον Ερυθρό Αστέρα.

  Σοκ για ξένο του Ολυμπιακού! Διπλή επέμβαση σε γόνατο, χέρι

Αυτό, όμως, που «καίει» τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι τι μεταγραφές θα γίνουν από δω και πέρα. Για να πάρει, όμως, μπροστά η μηχανή ακόμη περισσότερο πρέπει να τελειώσουν τα Παρτίζαν-Ερυθρός Αστέρας, πρέπει να τελειώσουν τα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, πρέπει να τελειώσουν επίσης και τα Αρμάνι-Βίρτους. Γιατί σε κάποιες από αυτές τις ομάδες οι «πράσινοι» έχουν τους μεγάλους τους στόχους.

Και πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Αν θα μείνει, δηλαδή, στην Φενέρ ή είναι σε διαδικασία αποχώρησης.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει τουλάχιστον τέσσερις ακόμη (έχει γίνει ήδη του Βιλντόζα) πολύ δυνατές κινήσεις, ώστε να πατήσει πάλι πολύ καλά στα πόδια του και να αρχίσει να πρωταγωνιστεί. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος για υπερβάσεις και έχει σηκώσει τα μανίκια του για να κάνει την αντεπίθεσή του.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ονειρεύεται Λάρκιν ή Μίσιτς, αλλά τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ δύσκολο να υλοποιηθούν.  Αλλά αν αποκτηθούν π.χ. Πάντερ, Ντόρσεϊ, Λεζόρ ή Μπράντον Ντέιβις συν τον Βιλντόζα είναι μία πολύ καλή αρχή, ώστε να συμπληρωθεί στο τέλος ένα πολύ δυνατό πάζλ.

Όπως λέγεται μάλιστα, είναι πιθανόν να σκάσει μία μεταγραφική έκπληξη, ένας παίκτης, δηλαδή, που δεν έχει ακουστεί ή δεν έχει γραφτεί καθόλου.

  Δύσκολες αποφάσεις Μεντιλίμπαρ - "Τέλος" 5+1 στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολική διάλυση και ομάδα από το μηδέν ο Αταμάν – Όλοι εκτός από έναν υπ΄ατμόν – Απογοήτευσε ο Παπαγιάννης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: