Σούπερ αποκάλυψη Μασούρα – Η ατάκα του σε Μπάλντοκ για Εμπαπέ – "Μπορούμε την πρόκριση"


Σούπερ αποκάλυψη Μασούρα – Η ατάκα του σε Μπάλντοκ για Εμπαπέ – “Μπορούμε την πρόκριση”



Η Εθνική μας ομάδα έπεσε… μαχόμενη στο Παρίσι κόντρα στους Τρικολόρ με τον άσο του Ολυμπιακού να αποκαλύπτει τι είπε στον συμπαίκτη του ώστε να αντιμετωπίσει τον Γάλλο σούπερ σταρ.



Γιώργος Μασούρας: Για όσα έζησε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής μας με την Γαλλία και για την προσπάθεια της Γαλανόλευκης ώστε να προκριθεί στα τελικά του Euro 2024 μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Για τον αγώνα με τη Γαλλία: «Κυριαρχεί το αίσθημα ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το ματς. Τέτοια παιχνίδια είναι μαθήματα για το πώς να ανταγωνιστείς τέτοιες ομάδες. Θα πρέπει με καθαρό μυαλό να καταλάβουμε πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους ομάδες. Κυρίως όσον αφορά τη δική μας συγκέντρωση μέσα στο παιχνίδι, αυτό είναι που κρίνει τέτοια ματς. Το άλλο κομμάτι αφορά εμάς, τον καθένα ξεχωριστά, που θα πρέπει να είμαστε 100% ώστε να πάρουμε όσο περισσότερα μπορούμε από έναν αγώνα»

Για την συνεργασία του με τον Μπάλντοκ: «Έχουμε φιλικές σχέσεις και εκτός γηπέδων, κάτι που σίγουρα βοηθάει γιατί έχουμε συνεχώς μία επικοινωνία. Αυτό μας χαλαρώνει και μας κάνει να αισθανόμαστε πιο άνετα, μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο ο ένας τον άλλον. Του είπα να μη φοβάται τον Εμπαπέ και ότι θα είμαι δίπλα του, “πάρε την έξω πλευρά εσύ και εγώ θα είμαι μέσα”».

  Το απίθανο τρίποντο του Καλάθη που δεν μέτρησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις προκλήσεις που έρχονται με την Εθνική: «Θα είμαστε πολύ καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια και με τους Γάλλους και με τους Ολλανδούς, μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μαζί τους. Είναι μία ξεχωριστή εμπειρία αυτά τα ματς»

Για τα όσα ακούστηκαν για τον Μαυροπάνο: «Δεν δώσαμε βάση σε αυτό που έγινε γιατί δεν θεωρούμε ότι ήταν προσωπικό λάθος. Σε ένα ματς υπάρχει μια αλληλουχία που μπορεί να οδηγήσει έναν ποδοσφαιριστή σε λάθος. Κι άλλοι είχαν κακές στιγμές, κι εγώ έκανα πολλά λάθη απλά έτυχε να μη συμβεί το μοιραίο. Ο Ντίνος ήταν άτυχος και συνέβη αυτό».

Για τις ελπίδες πρόκρισης στο Euro 2024: «Όταν ακούς μία τέτοια κλήρωση, το μόνο που σκέφτεσαι είναι να κάνεις αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Μας βοήθησε το ότι βγήκαμε πρώτοι στο Nations League, πήραμε αυτοπεποίθηση γιατί υποτιμούσαμε τις δυνάμεις μας, πλέον βλέπουμε ότι αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε καλά, πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση με την Ολλανδία», είπε ο Γιώργος Μασούρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται με 2 κλεισμένες μεταγραφές Μαρτίνεθ – Ξύλο μεταξύ προπονητή και προέδρου σε ομάδα Σούπερ Λιγκ!

  Στο σπίτι του Αλμέιδα η Original

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: