Μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για κορυφαίο γκαρντ – Αποφασίζει τα επόμενα 24ωρα – Επαφές με top όνομα o ΠΑΟ!


Μάχη Ολυμπιακού-ΠΑΟ για κορυφαίο γκαρντ – Αποφασίζει τα επόμενα 24ωρα – Επαφές με top όνομα o ΠΑΟ!



Γιαννακόπουλος-Αγγελόπουλοι τα… σκάνε για έναν παίκτη. Τελειώνει απόψε η Αδριατική Λίγκα και από αύριο τρέχουν οι εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχει πλέον πληροφορία πως στο “κόλπο” θα μπουν και οι Πειραιώτες λόγω Σλούκα!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν λίγες ημέρες, σε live μετάδοσή του στο instagram ήταν αποκαλυπτικός σε ό,τι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Για την ακρίβεια ανέφερε, ότι «σιγά σιγά τα πρωταθλήματα τελείωνουν, αυτό που μας ενδιαφέρει βρίσκεται ήδη στο 2-0». Στην συνέχεια τόνισε, «άντε να πάρουμε όλη την πεντάδα, να τελειώνουμε, να ησυχάσουμε». Αναφερόταν φυσικά στο Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας, το οποίο μέχρι τότε ήταν στο 2-0 και η σειρά πλέον είναι στο 2-2 και μεταφέρεται ξανά στην έδρα της Παρτιζάν, με το σημερινό ματς να είναι και το τελευταίο της σειράς!

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν το τέλος της συγκεκριμένης σειράς δρομολογεί άμεσα εξελίξεις και στον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι αναμένουν το τέλος της για να ανακοινώσουν αρκετά σύντομα τον Βιλντόζα, ενώ είναι σε άμεσες ή έμμεσες επαφές με τους Κέβιν Πάντερ, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντάντε Έξουμ, Ματίας Λεσόρτ και Ζακ Λεντέι. Κοινώς αν δεν αποκλείεται να παίζουν στο ΟΑΚΑ  τη νέα χρονιά…. 5/24 παίκτες που θα πατήσουν απόψε παρκέ, σε ένα αρκετά ακραίο σενάριο βέβαια.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βιλντόζα θεωρείται κλεισμένος και πως η υπόθεση του Πάντερ θα ξεκαθαρίσει πιο γρήγορα από όλες τις άλλες. Ο Αμερικανός είχε ξεκαθαρίσει πως θα απαντούσε αμέσως μετά το τέλος της σεζόν, οπότε μέχρι το Σάββατο θα ξέρουμε εάν ο Παναθηναϊκός θα πυροδοτήσει ή όχι την… βόμβα Πάντερ.

Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον έχει και η περίπτωση του Ντάντε Έξουμ, ο οποίος όμως πέρα από τον Παναθηναϊκό, απασχολεί αρκετά και τον Ολυμπιακό, ειδικά στην περίπτωση που θα αποχωρήσει από τους ερυθρολεύκους ο Κώστας Σλούκας. Πάντως, μόνο μακρινό δεν είναι το σενάριο να γίνει… μάχη ανάμεσα στους δύο αιώνιους αντιπάλους, για χάρη του Αυστραλού άσου, ο οποίος όμως ρίχνει ματιές στο ΝΒΑ και δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε νέο… Ντόρσεϊ, όσον αφορά την μανία επιδίωξης του ΝΒΑ.

  Φατίχ Τερίμ: Έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης μετά την ΑΕΚ!

Τέλος, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι απτό για Παπαπέτρου και Λεσόρτ, ωστόσο σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα και για τους δύο άσους.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος Έλληνας μετά τον Αντετοκούνμπο στον ΠΑΟ – “Ντόμινο” με Παπαγιάννη… Ολυμπιακό – Deal 2.5 εκατ.! 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: