Μπορεί να αλλάξει τα πάντα ο Αταμάν στον ΠΑΟ – Έρχονται τα… ευχάριστα με Βιλντόσα – Τότε απαντά ο Πάντερ


Μπορεί να αλλάξει τα πάντα ο Αταμάν στον ΠΑΟ – Έρχονται τα… ευχάριστα με Βιλντόσα – Τότε απαντά ο Πάντερ



Νέα σελίδα έχουν γυρίσει οι Πράσινοι μετά την πρόσληψη του Τούρκου τεχνικού στην ομάδα, με τον ίδιο να έχει στόχο να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή.

Παναθηναϊκός: Για τα τελευταία των Πράσινων μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στην συνέντευξη που έδωσε ο Εργκίν Αταμάν στο BeINsports σχολιάζοντας τα όσα είπε σχετικά με τους στόχους της ομάδας, αλλά και για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στη συνέχεια ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι ο Τούρκος τεχνικός έχει καταφέρει με το… καλημέρα να κερδίσει άπαντες στο Τριφύλλι και είναι ο ιδανικός που μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, σημειώνοντας ότι Μωραΐτης και Βιλντόσα αναμένεται να είναι οι επόμενες προσθήκες και μάλιστα άμεσα.

Τέλος μίλησε για την υπόθεση του Κέβιν Πάντερ που έχει κάνει γνωστό πως θα δώσει την απάντησή του μετά το τέλος των αναμετρήσεων της Παρτιζάν, ενώ αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να πάρει τοπ παίκτες για τις θέσεις “1” και “5”, ενώ περιμένει να δει και τι θα γίνει με την υπόθεση Παπαγιάννη.

  Δυσκολη αποστολή για ΠΑΟ…. αδιανόητη για τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήρωσε 22 εκατομμύρια η Γιουβέντους για να… παίξει στον Ολυμπιακό -” Αν είναι υγιής, στην Ελλάδα θα…”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: