Αποκαλύψεις για τις επόμενες μεταγραφές του Άρη – Σε αυτές τις θέσεις ενισχύεται – Σούπερ περίπτωση


Αποκαλύψεις για τις επόμενες μεταγραφές του Άρη – Σε αυτές τις θέσεις ενισχύεται – Σούπερ περίπτωση



Η ολοκλήρωση της πώλησης του Ματέο Γκαρσία στο Μεξικό και η επικύρωση συμφωνιών με δύο ακραίους επιθετικούς είναι ο λόγος της παραμονής του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν σήμερα ανακοινώσεις!

Άρης: Η ολοκλήρωση της πώλησης του Ματέο Γκαρσία στο Μεξικό και η επικύρωση συμφωνιών με δύο ακραίους επιθετικούς είναι ο λόγος της παραμονής του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν σήμερα ανακοινώσεις!

Αναμφίβολα πρόκειται για δύο αλληλένδετα ζητήματα καθώς η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ματέο Γκαρσία θα αφήσει τους «κίτρινους» με μόλις έναν ακραίο επιθετικό, τον Λουίς Πάλμα, ο οποίος μάλιστα είναι υπό πώληση. Ενδεχομένως αυτή να μην επιδιωχθεί πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες όπου διακυβεύεται ένας βασικός στόχος, κανείς όμως δεν μπορεί να απορρίψει το παραμικρό σενάριο στην περίπτωση που φτάσει πρόταση η οποία θα ανταποκρίνεται στις οικονομικές απαιτήσεις του Αρη. 

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής προτίμησε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη καθώς θέλει εντός του επόμενου 48ώρου να «κλειδώσει» δύο ακόμη μεταγραφικές υποθέσεις. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι πρόκειται για ακραίους επιθετικούς με τους οποίους έχουν επιτευχθεί συμφωνίες σε προφορικό επίπεδο και απομένει να διευθετηθεί η τυπική διαδικασία για να ακολουθήσει η άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη, η υποβολή τους σε ιατρικές εξετάσεις και η παρουσίασή τους.

  Βιλντόζα: «Έχουμε αυτοπεποίθηση»

Χθες, ο δημοσιογράφος Κάρλος Χιμένεθ έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι μετά τον Ρόναλντ Ματαρίτα, ο Αρης προσπαθεί να αποκτήσει έναν ακόμη Κοσταρικανό, τον Κάρλος Μόρα. «Ο Κάρλος Μόρα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ορισμένων συλλόγων, ένας από αυτούς είναι ο Άρης, στον οποίο υπέγραψε ο Ρόναλντ Ματαρίτα. Συνεχίζονται οι συζητήσεις», έγραψε. Από την ΠΑΕ Αρης δεν υπήρξε αντίδραση. Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι ο Κάρλος Μόρα έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Λούις Πάλμα με τον οποίον οι «κίτρινοι» έχουν εξαιρετική σχέση. Μάλιστα, ο ατζέντης του Πάλμα έχει μέρος (12.5%) των δικαιωμάτων του 23χρονου από την Ονδούρα.

Ο Μόρα είναι ένας βιρτουόζος της μπάλας ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε ο Ματαρίτα τη καριέρα του (σ. σ. Αλαχουελένσε) και παρότι διανύει το 21ο έτος της ηλικίας του έχει αγωνιστεί σε 159 παιχνίδια με απολογισμό 20 γκολ και 24 ασίστ. Μάλιστα, είναι μέρος της εθνικής ομάδας της χώρας του μετρώντας τέσσερις συμμετοχές. Η περίπτωσή του παρουσιάζει ενδιαφέρον, ίσως όμως αποτελεί μία από αυτές που εξετάστηκε στον Αρη υπό τη μορφή επένδυσης. Τα στοιχεία του εξάλλου είναι πιο ενδιαφέροντα από αυτά του Πάλμα, όταν ο τελευταίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

  ΠΑΟ: "Σκασμένος" ο Τσέριν - "Ντροπή αυτό που έγινε σήμερα"

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος Έλληνας μετά τον Αντετοκούνμπο στον ΠΑΟ – “Ντόμινο” με Παπαγιάννη… Ολυμπιακό – Deal 2.5 εκατ.!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: