Τα αλλάζει όλα ο Αταμάν στον ΠΑΟ – Τέλος Έλληνας άσος – Διώχνει αγαπημένο παίκτη του Γιαννακόπουλου


Τα αλλάζει όλα ο Αταμάν στον ΠΑΟ – Τέλος Έλληνας άσος – Διώχνει αγαπημένο παίκτη του Γιαννακόπουλου



Πολλές οι μεταγραφές, αλλά και οι αποχωρήσεις στο Τριφύλλι. Ο Τούρκος προπονητής έχει πάρει τις αποφάσεις του και τα επόμενα 24ωρα θα τις ανακοινώσει. Ποιος είναι ο διεθνής άσος που αποχωρεί από το ΟΑΚΑ, παρά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του;

Ο Εργκίν Αταμάν έχει ξεκινήσει για τα καλά να φτιάχνει το ρόστερ για τη σεζόν 2023/24. Εξάλλου φοράνε ήδη τα πράσινα οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Δημήτρης Μωραΐτης.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τις επικείμενες απαντήσεις των Πάντερ και Λεσόρτ, υπάρχει ενδιαφέρον και για τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν να παίζουν με τα πράσινα. Εξάλλου, ο Τούρκος τεχνικός αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του σχετικά με τις παραμονές και τις αποχωρήσεις από το ΟΑΚΑ την προσεχή Τετάρτη (28/6).

Σχετικά με αυτό, ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του Νίκου Χουγκάζ στο Περιστέρι, οπότε κι αυτός θα πρέπει να αξιολογηθεί από τον νέο τεχνικό του τριφυλλιού. Μάλιστα, βάσει αυτής της είδησης, σύμφωνα με πληροφοροίες του sportdog.gr ο Εργκίν Αταμάν έχει αποφασίσει να καλυφθούν οι αναπληρωματικές θέσεις στην θέση του Power Forward με τους Χουγκάζ και Μαντζούκα, κάτι που σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τούρκος κόουτς έχει αποφασίσει να αποδεσμευτεί από το τριφύλλι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

  Φοβερός Παπανικολάου: 17 σερί σωστές απαντήσεις για τη Euroleague (Vid)

Μπορεί ο Έλληνας άσος να κέρδισε την συμπάθεια του Γιαννακόπουλου για το πάθος που έβγαλε με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Αταμάν δεν επηρεάζεται από τίποτα και εφόσον δεν του καλύπτει τα αγωνιστικά θέλω… έχει αποφασίσει να τον κόψει από την ομάδα της νέας σεζόν!

Όσον αφορά τον Αγραβάνη ήθελε πάση θυσία να είναι παίκτης Ευρωλίγκας, ωστόσο με δεδομένο πως έχει κλείσει και την πόρτα του Ολυμπιακού, πλέον δυσκολεύει αρκετά το να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ψήφισε” Παναθηναϊκό ο Χεζόνια – Παπαπέτρου μαζί με Κάλινιτς – Βρήκε τον αντι-Παπαγιάννη ο Αταμάν


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: