Έρχεται θρίλερ για Πινέδα! Γιατί δεν θα "κλείσει" τόσο εύκολα – Έτοιμη η εναλλακτική από ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)


Έρχεται θρίλερ για Πινέδα! Γιατί δεν θα “κλείσει” τόσο εύκολα – Έτοιμη η εναλλακτική από ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)



Η περίπτωση του Μεξικανού άσου δεν θα ολοκληρωθεί τόσο εύκολα για την Ένωση. Ποια είναι τα νέα δεδομένα.

Παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί επέμεναν και χθες πως η Θέλτα δίνει τον Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ, η υπόθεση παραμένει εξαιρετικά περίπλοκη και με πολύ λεπτές ισορροπίες. Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα “Ώρα”, αναλύοντας όλα τα δεδομένα για την περίπτωση του Μεξικανού άσου.

Φυσικά και η Ένωση θέλει διακαώς να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Πινέδα, ωστόσο τα ποσά που ακούγονται (7-8 εκατομμύρια ευρώ) είναι… τρελά για τα ελληνικά δεδομένα και το πιθανότερο είναι να πρόκειται για ένα… παιχνίδι των Ισπανών για να “τσιμπήσουν” άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον 27χρονο και όχι οι Κιτρινόμαυροι.

Η ΑΕΚ έχει κάνει διαφόρων ειδών προτάσεις με συνιδιοκτησία, με ποσοστό αγοράς δικαιωμάτων, με διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων προς της Θέλτα και παλεύει για να κρατήσει τον Πινέδα που δεδομένα ο Αλμέιδα τον θέλει, αλλά δεν θα ξεφύγει στο μπάτζετ της, έχοντας έτοιμη και την εναλλακτική του Μεξικανού, αν δεν γίνει τελικά το deal με τους Γαλιθιάνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόσχεση Μελισσανίδη για 3 μεγάλες μεταγραφές – Η ΑΕΚ δίνει τα περισσότερα για Πινέδα – Με τόσα υπογράφει!

 


Πηγή
  Τα δεδομένα για Πίττα στην ΑΕΚ - "Βασικός με Ολυμπιακό ο...
 

Διαβάστε επίσης: