Μόνο έτσι θα έψαχνε για τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός – Τι "παίζει" με Τζολάκη, Καμαρά και Ζινκερνάγκελ


Μόνο έτσι θα έψαχνε για τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός – Τι “παίζει” με Τζολάκη, Καμαρά και Ζινκερνάγκελ



Στις μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό και στην παρουσίαση των Κορδόν-Μαρτίνεθ αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος. 

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού εν αναμονή και της παρουσίασης των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ (27/6, 15:00) αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Βάιο Τσούτσικα.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως οι Πειραιώτες φαίνεται μεν να έχουν καθυστερήσει στο κομμάτι της ενίσχυσης, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής τους ξέρουν καλύτερα.

Συμπλήρωσε, δε, ότι θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα σήμερα, καθώς σίγουρα θα τεθούν σχετικά ερωτήματα κατά της διάρκεια της παρουσίασης. Εξάλλου, σημείωσε πως εάν μέχρι αναχωρήσουν οι Ερυθρόλευκοι για την Αυστρία έχουν αποκτηθεί οι στόχοι τους, τότε το πλάνο τους θα δείξει ότι έχει πάει καλά.

 

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κινείται για πορτιέρε. «Δεν κινείται ο Ολυμπιακός για τερματοφύλακα. Θα χρειαζόταν μόνο εάν έκρινε ο προπονητής ότι το καλύτερο για τον Τζολάκη θα ήταν να πάει να παίξει κάπου βασικός», εξήγησε.

  "Παρών" ο Ιβάν: Φοβερές ατάκες για Ραζβάν, Γκαγκάτση- Συμβουλή σε Γ.Σαββίδη

Επίσης, στάθηκε στις επιστροφές των Ζινκερνάγκελ και Μαντί Καμαρά: «Ιδιαίτερη περίπτωση ο Ζινκερνάγκελ. Ο Ολυμπιακος για να τον πουλήσει θέλει περισσότερα από τα 2 εκατ. ευρώ που έδωσε πέρυσι. Συν τοις άλλοις ο Μαρτίνεθ θέλει να τον δει. Ο καλός Μαντί Καμαρά εννοείται ότι χωράει στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρουσίαση φανέλας με Μαρινάκη και… μπαμ – Κορυφαίο όνομα για Ολυμπιακό – Πρώην Μπάρτσα, Γιουνάιτεντ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: