"Μπελάδες" για Μπότο, Λουτσέσκου – Μετράει αντίστροφα ο χρόνος – Πολλά τα ανοιχτά "μέτωπα" στον ΠΑΟΚ


“Μπελάδες” για Μπότο, Λουτσέσκου – Μετράει αντίστροφα ο χρόνος – Πολλά τα ανοιχτά “μέτωπα” στον ΠΑΟΚ



Από σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει μπει για τα καλά στην αντίστροφη μέτρηση του πρώτου επίσημου παιχνιδιού της σεζόν.

 

ΠΑΟΚ: Ούτε λίγο, ούτε πολύ η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σε τέσσερις εβδομάδες από σήμερα θα μπει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για να παίξει τον πρώτο «τελικό» της σεζόν κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ σε ένα παιχνίδι must win για πολλούς λόγους.

Προς το παρόν ο Δικέφαλος δεν έχει κάνει κάποια μεταγραφική κίνηση αν και οι ανάγκες είναι μεγάλες σχεδόν σε όλες τις γραμμές, με τον χρόνο να πιέζει σε πολύ μεγάλο βαθμό και την ομάδα να φεύγει την Κυριακή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Τέχελεν.

To ρόστερ δείχνει ότι τα ανοιχτά μέτωπα είναι μεγάλα και πολλά. Από την απόκτηση «μπόμπερ» μέχρι το… τηλέφωνο για την παραμονή Βιεϊρίνια και από τον Μπάμπα Ράχμαν μεχρι τον Μισιτζάν, οι μέρες περνούν και εξελίξεις ουσιαστικές δεν εμφανίζονται στον ορίζοντα. Λογικό να υπάρχει προβληματισμός στο περίγυρο της ομάδας και απαιτείται άμεσα να παρθούν αποφάσεις για να μην ζήσει ξανά την οδυνηρή περσινή διαδικασία του αποκλεισμού από την Λέφσκι…

  Οπαδοί της Άρσεναλ έριξαν βεγγαλικά αλλού!

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που έχουν οι Θεσσαλονικείς, νιώθοντας -πλέον- ασφυκτική την πίεση του χρόνου για ενίσχυση δεδομένου πως σε μία εβδομάδα ακριβώς η αποστολή αναχωρεί για την Ολλανδία και σε ένα μήνα καλούνται να δώσουν την πρώτη «μάχη» της σεζόν απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με τον “τελειωμένο” – Υπογράφει σε ομάδα και κάνει ξανά πρωταθλητισμό – 1 εκατ. ευρώ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: