Κίνηση… ματ από Μπειτάρ πριν τους αγώνες με ΠΑΟΚ – "Δένει" την άμυνά της, τι ανακοίνωσε!


Κίνηση… ματ από Μπειτάρ πριν τους αγώνες με ΠΑΟΚ – “Δένει” την άμυνά της, τι ανακοίνωσε!



Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η ισραηλινή ομάδα λίγες μέρες πριν τους αγώνες με τον Δικέφαλο του Βορρά για τα προκριματικά του Conference League.

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Πολύ σημαντική κίνηση για την ισραηλινή ομάδα, λίγο καιρό πριν τις αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Conference, μιας και όπως έγινε γνωστό ανανέωσε την συνεργασία της με τον 34χρονο βασικό της στόπερ, Ορέλ Ντγκανί, νικώντας στο… νήμα την Χαποέλ Χάιφα που προσπάθησε να τον αποκτήσει.

«Ο Ντγκανί υπέγραψε σήμερα το πρωί (Τετάρτη) νέο συμβόλαιο με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τη σεζόν με οψιόν.

Ο 34χρονος στόπερ θα ξεκινήσει την τέταρτη σεζόν του με τα κιτρινόμαυρα, ενώ είναι πολύ πιθανό να συμπληρώσει πενταετία. Αν παίξει στο 70% τοις εκατό των αγώνων, το συμβόλαιο μαζί του θ’ ανανεωθεί αυτόματα.

Ο Ντγκάνι έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα και θα είναι στην αποστολή που θα μεταβεί στο προπονητικό καμπ στη Βουλγαρία την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ντγκανί δήλωσε μετά την υπογραφή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι διαπραγματεύσεις τελείωσαν με ένα καλό αποτέλεσμα και έμεινα στη Μπεϊτάρ. Είχαμε μια σεζόν που τελείωσε με καλή νότα και πραγματικά ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τη θετική δυναμική με την οποία τελειώσαμε, ώστε να έχουμε περισσότερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Για να φτάσουμε ψηλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ο ουρανός είναι το όριό μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

  Θέμα Αλμέιδα σε ΑΕΚ; - Το πρώτο όνομα για την Ένωση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε την μεγάλη πρόταση Σαββίδη για γνωστό στράικερ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: