Κίνηση… ματ από Καρυπίδη – Αλλάζει το επίπεδο του Άρη – Νέα δεδομένα στους Κίτρινους


Κίνηση… ματ από Καρυπίδη – Αλλάζει το επίπεδο του Άρη – Νέα δεδομένα στους Κίτρινους



Σε ακόμα μια πολύ σημαντική κίνηση είναι έτοιμος να προχωρήσει ο διοικητικός ηγέτης των Κιτρίνων δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θέλει να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Άρης: Στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης και δη του Θόδωρου Καρυπίδη είναι η ομάδα να αποκτήσει νέο προπονητικό κέντρο. Το τελευταίο διάστημα οι Κιτρινόμαυροι κινούνται προς αυτό το μέτωπο και επί της ουσίας γίνεται αναζήτηση της κατάλληλης περιοχής, όπου θα δημιουργηθούν οι νέες εγκαταστάσεις. Μέχρι τότε όμως, εκείνο που έχει αποφασιστεί είναι να γίνουν εργασίες στο Δασυγένειο.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, η ΠΑΕ θα εκμεταλλευτεί την έκταση που βρίσκεται μπροστά από τις εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο και προχωρά στη δημιουργία δύο νέων γηπέδων.

Μάλιστα, η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει, καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού. Το όλο κόνσεπτ αναμένεται να προχωρήσει γρήγορα και στόχος είναι τα γήπεδα να είναι έτοιμα το συντομότερο δυνατό για να μπορέσει να τη χρησιμοποιήσει η ομάδα.

  Αποκάλυψη Κεντζιόρα: "Αυτό θα κάνει τη διαφορά στο Άρης-ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάουνσεντ για ομάδα Big-4, ταξίδι στην Ελλάδα – Εξωπραγματικό συμβόλαιο ο Ουζουνίδης, “χτυπάει” άσο της ΑΕΚ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: