Νέες αποκαλύψεις από Ισπανία – Αυτόν τον μέσο της Mπέτις κοιτάζει ο Ολυμπιακός – Τον έχουν… φαβορί


Νέες αποκαλύψεις από Ισπανία – Αυτόν τον μέσο της Mπέτις κοιτάζει ο Ολυμπιακός – Τον έχουν… φαβορί



Νέα δημοσιεύματα από την Ιβηρική σχετικά με ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων για ποδοσφαιριστή των Βέρτικος που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Πολ Ακουοκού: Ο Ολυμπιακός είναι στη αναζήτηση των κατάλληλων παικτών που θα βελτιώσουν σημαντικά το ρόστερ του για τη νέα σεζόν με την ισπανική ιστοσελίδα estadiodeportivo.com να σημειώνει πως είναι στην “pole position” για την απόκτηση του μέσου από την Ακτή Ελεφαντοστού και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Μπέτις.

Μάλιστα ο νεαρός χαφ τον Ιανουάριο είχε φτάσει κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην  Εσπανιόλ, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί το deal και τον ίδιο να καταγράφει 12 συμμετοχές μιας και μπροστά του βρέθηκε ο Γκίντο Ροντρίγκες που ήταν άκρως εντυπωσιακός.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Ιβηρική ενδιαφέρον για τον Πολ Ακουοκού έχει δείξει και η Χετάφε, όμως οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσουν, με την Μπέτις να τον κοστολογεί στα περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

  Δύο απουσίες και δύο επιστροφές για τον Αταμάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα από Premier για αντι-Ελ Αραμπί – Σήκωσε δύο Champions League – “Όχι” Μαρινάκη σε 35 εκατ.!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: