Έκπληξη με τα φιλικά του ΠΑΟΚ – Αυτό το κανάλι θα μεταδώσει τα παιχνίδια


Έκπληξη με τα φιλικά του ΠΑΟΚ – Αυτό το κανάλι θα μεταδώσει τα παιχνίδια



Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναχώρηση του με τελικό προορισμό την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα το Τέχελεν, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναχώρηση του με τελικό προορισμό την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα το Τέχελεν, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να επαναφέρει το PAOK TV για την κάλυψη των τεσσάρων φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει , με Στεάουα, Γκοου Αχεντ, Γκενκ και Βέστερλο.

Στα παιχνίδια που θα μεταδώσει ο Άλεξης Σπυρόπουλος μέσω από το PAOK TV, αρχικά στις 5 Ιουλίου στις 19:30 ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Στεάουα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο που θα κάνει τις προπονήσεις ο Δικέφαλος στο Τέχελεν. Με την παρουσία κόσμου.

Στις 8 Ιουλίου ο Δικέφαλος θα παίξει με την Γκοου Αχεντ και ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00. Το ματς θα γίνει στην περιοχή του Αρνεμ, 120 χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου. Με παρουσία φιλάθλων.

  Κίτρινος πυρετός στο Βικελίδης! Μόνο νίκες ο ΠΑΟΚ – Ρεκόρ στο Σίτι-Αταλάντα

Στις 12 Ιουλίου στις 19:00 ο ΠΑΟΚ θα παίξει το τρίτο του φιλικό απέναντι στην Γκενκ. Το ματς αυτό θα γίνει σε γήπεδο που είναι 30 χιλιόμετρα μακριά από το Τέχελεν. Η βελγική ομάδα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ενημέρωσε πως είναι σε αναμονή της απόφασης της αστυνομίας για το αν θα επιτρέψει παρουσία φιλάθλων και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Η αυλαία στα φιλικά θα πέσει επί βελγικού εδάφους. Στις 17:00 η σέντρα του αγώνα με την Βέστερλο. Μια απόσταση 180 χιλιομέτρων από την έδρα του ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο Τέχελεν και την επομένη θα πετάξει από το Ντίσελντορφ πίσω για τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Προπλήρωσε” ο Μελισσανίδης για Πάλμα – Μέχρι 1.5 εκατ. ο Άρης από Ολυμπιακό – 1 εκατ. για 2 μικρούς ο ΠΑΟ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: