Αποκάλυψη: Συμφώνησε με Σαματά ο ΠΑΟΚ – Εκλεκτός Γιώργου Σαββίδη ο Τανζανός – Άλλόν ήθελε ο Λουτσέσκου!


Αποκάλυψη: Συμφώνησε με Σαματά ο ΠΑΟΚ – Εκλεκτός Γιώργου Σαββίδη ο Τανζανός – Άλλόν ήθελε ο Λουτσέσκου!



Δεν ήταν ούτε στη λίστα Ραζβάν ούτε σε αυτή του Μπότο! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr ποιος είναι ο επιθετικός που έρχεται στην Τούμπα από τη Φενέρμπαχτσέ για να καλύψει το κενό του Ολιβέιρα. Δεν ήταν πάντως επιλογής ούτε του προπονητή ούτε του Τεχνικού Διευθυντή…

Και το όνομα αυτού στον ΠΑΟΚ… Αλί Σαματά!!! Τριαντάχρονος διεθνής Τανζανός σέντερ φορ, με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 2.500.000 ευρώ, ιδιοκτησίας Φενέρμπαχτσε αλλά που την τελευταία 2ετία τον έστελναν δανεικό στο Βέλγιο, διαδοχικά ανα σεζόν σε Αντβέρπ και Γκένκ!! Και είναι κυριολεκτικά μια ανάσα απο την Τούμπα!!!

Από το μεσημέρι διέρρευσε η πληροφορία πως ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον “εκλεκτό” στράικερ και ότι απομένει μόνο να καλυφθούν κάποιες διαφορές που υπάρχουν ώστε να τα βρουν και με την ομάδα του αφού έχει συμβόλαιο μαζί της( δεν είναι ελεύθερος). Το… κλίμα βέβαια που έβγαινε κι από την Τούμπα ήταν πως αποτελεί θέμα χρόνου το deal done με τον εν λόγω σέντερ φορ. Κι αυτή είναι η αλήθεια, δηλαδή πως απομένουν λεπτομέρειες, με τον άσο να πιέζει κι αυτός ώστε να τελειώνουν άμεσα αφού ο ίδιος έχει δώσει τα χέρια με τον Σαββίδη!!

  «Πυρά» Γκέρσον: «Αταμάν και Γιαννακόπουλος επινόησαν μία ιστ

Ο “Ευαγγελιστής” αμέσως ενεργοποιήθηκε/κινητοποιήθηκε και έτσι έχει το…αποκλειστικό/κάνει την αποκάλυψη για το ποιος είναι τελικά ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για “αντι-Ολιβέιρα. Για την ακρίβεια ο Σαματά είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Σαββίδη και όχι του Ραζβάν Λουτσέσκου. Γιατί ο Σαματά ήταν στην λίστα του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ και του υιού Σαββίδη. Δεν ήταν ούτε στην λίστα του Ρουμάνου τεχνικού ( ο εκλεκτός του για σέντερ φορ ήταν ξεκάθαρα ο Ιταλος Γκαμπιαντίνι), ούτε στην άλλη (τρίτη) λίστα με ονόματα, του Ζοσέ Μπότο!!!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Προπλήρωσε” ο Μελισσανίδης για Πάλμα – Μέχρι 1.5 εκατ. ο Άρης από Ολυμπιακό – 1 εκατ. για 2 μικρούς ο ΠΑΟ!
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: