Ραγδαίες εξελίξεις για Σλούκα από Ισπανία – Νέα δεδομένα στην πρόταση του Ολυμπιακού!


Ραγδαίες εξελίξεις για Σλούκα από Ισπανία – Νέα δεδομένα στην πρόταση του Ολυμπιακού!



Μπορεί ο Σάσα Βεζένκοφ να ήταν το… σίριαλ των τελευταίων ημερών, όμως τους Πειραιώτες απασχολεί πολύ και η περίπτωση του Έλληνα γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, καθώς το όνομά του έχει εμπλακεί σε σενάρια με ενδιαφερόμενους την Φενέρμπαχτσε, την Μπαρτσελόνα και την Παρτιζάν, αν και η τελευταία φέρεται να τα διαψεύδει.

Μετά την αποχώρηση πλέον του Σάσα Βεζένκοφ οι Ερυθρόλευκοι επικεντρώνονται στην περίπτωση του Έλληνα γκαρντ, με την “Mundo Deportivo” να αναφέρει πάντως, ότι η πρόταση που του έχουν καταθέσει είναι αρκετά μικρότερη από το τελευταίο του συμβόλαιο.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Σλούκας εισέπραξε 1,8 εκατομμύρια ευρώ καθαρά την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο πειραϊκός σύλλογος τού προσφέρει κάτι λιγότερο -γύρω στο 1,5 εκατομμύριο- για να ανανεώσει. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, Σλούκας και Ολυμπιακός αναμένεται να συναντηθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να αποφασίσουν για το μέλλον τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Απάντηση” Μαρινάκη για Πινέδα – “Εξτρέμ παικτάρα, κάνει πλάκα στην Ελλάδα – Καλύτερος από Μπακαμπού ο…”!

 


Πηγή
  "Το πλάνο Αλμέιδα για το ντέρμπι-τίτλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ"!
 

Διαβάστε επίσης: