Μεγάλο πρόβλημα για Ντόρσεϊ και Παναθηναϊκό – Μόνο με υπεραξία – Υπάρχει θέμα με Αταμάν!


Μεγάλο πρόβλημα για Ντόρσεϊ και Παναθηναϊκό – Μόνο με υπεραξία – Υπάρχει θέμα με Αταμάν!



Οι πράσινοι εξετάζουν τον Ντόρσεϊ, ωστόσο λόγω Αταμάν δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα!

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να τρέχουν τις μεταγραφικές εξελίξεις και όλα είναι πιθανά για την ενίσχυση της ομάδας!

Δεν είναι κοινό μυστικό πάντως πως το plan b της… μη επιτυχίας με Πάντερ, ήταν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ! Πάντως, όσο κυλούν οι ημέρες, τόσο… πέφτει από την πράσινη λίστα ο Έλληνας γκαρντ!

Εξάλλου, η περίπτωση του ήταν εξαρχής δύσκολη! Το υψηλό του συμβόλαιο – το οποίο προβλέπει ετήσιες αποδοχές ύψους παραπάνω από 1.5 εκατ. ευρώ – καθώς και το γεγονός ότι η Φενέρ δείχνει να τον υπολογίζει κανονικά για την νέα σεζόν ήταν αποθαρρυντικοί παράγοντες.

Δεδομένου λοιπόν ότι ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πιέσει την περίπτωση στον βαθμό που θα χρειαστεί να πληρώσει buy out – κάτι που θα εκτόξευε το κόστος της απόκτησή του Ντόρσεϊ – οι “πράσινοι” έχουν ρίξει πλέον την προσοχή τους στην αγορά του NBA, με τον Μπριν Φορμπς να έχει έρθει στο προσκήνιο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr ένα έξτρα πρόβλημα σε αυτή την υπόθεση είναι και οι σχέσεις Αταμάν – Φενέρμπαχτσε!

  "Τελειώνει" ο Ποντένσε από Ολυμπιακό; - Βαριά πόδια - "Πρόβλημα στις..."!

Εξάλλου, δεν είναι κοινό μυστικό πως ο ιδιοκτήτης της Φενέρ δεν θέλει με τίποτα να πάει ο παίκτης στο τριφύλλι, λόγω Αταμάν, εάν δεν πληρωθεί η ομάδα υπεραξία για τον Έλληνα γκαρντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έκπληξη ΠΑΟ! Ο… σύγχρονος Μπατίστ και η προσθήκη από το πάνω ράφι – Έτσι χτυπάει Ολυμπιακό


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: