Σημαντικές εξελίξεις με γνωστό φορ στον Άρη – Ενίσχυση άμεσα και σε δύο καίριες θέσεις


Σημαντικές εξελίξεις με γνωστό φορ στον Άρη – Ενίσχυση άμεσα και σε δύο καίριες θέσεις



Η υπόθεση επιθετικού βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στο μεταγραφικό σχέδιο του Αρη καθώς ανεξάρτητα από το αν μείνει ή όχι ο Άντρε Γκρέι, που το πιθανότερο όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι η παραμονή του, οι Κιτρινόμαυροι έχουν ανάγκη από έναν φορ ο οποίος θα υπηρετήσει το αγωνιστικό σχέδιο της νέας σεζόν. 

Άρης: Η υπόθεση επιθετικού βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στο μεταγραφικό σχέδιο του Αρη καθώς ανεξάρτητα από το αν μείνει ή όχι ο Άντρε Γκρέι, που το πιθανότερο όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι η παραμονή του, οι Κιτρινόμαυροι έχουν ανάγκη από έναν φορ ο οποίος θα υπηρετήσει το αγωνιστικό σχέδιο της νέας σεζόν. 

Εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα η ομάδα είναι… στο περίμενε για τον Ματέι Βίντρα, η περίπτωση του οποίου είναι πάντα σε περίοπτη θέση στη σχετική λίστα του Ρόμπερτ Παλίκουτσα και μάλιστα εκφράζεται μία βεβαιότητα ότι στο τέλος το deal θα γίνει. Αυτή η σιγουριά πηγάζει από τις επαφές με τον Τσέχο επιθετικό στο προηγούμενο διάστημα, οι οποίες όμως είχαν “κολλήσει” λόγω της Βικτόρια Πλζεν. Τα δεδομένα ωστόσο έχουν αλλάξει και μάλλον ανοίγει ο δρόμος για το deal του Αρη με τον Βίντρα. 

Η ομάδα από την Τσεχία ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του επιθετικού Ράφιου Ντουροσίμι, ο οποίος μάλιστα σε αντίθεση με τον Βίντρα πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό προετοιμασίας με την Χρούντιμ. Τόσο η απόκτηση φορ όσο και ο αποκλεισμός του Βίντρα από την αποστολή ίσως αποτελούν προάγγελο εξελίξεων για την μεταγραφή του στον Αρη, αρκεί η Πλζεν να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας τους. Εκτός κι αν επιμείνει στο παιχνίδι υπομονής που απ’ ότι φαίνεται παίζει εδώ και έναν μήνα.

  Μητσοτάκης: "Δεν θα είναι εύκολο να πάνε οι 2 ελληνικές ομάδες στον τελικό"

Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες ο Θόδωρος Καρυπίδης και συναντήθηκε με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα του μεταγραφικού σχεδιασμού, με σκοπό την ολοκλήρωση τουλάχιστον μίας (ακόμη) μεταγραφικής κίνησης εντός των επόμενων ημερών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρης εξετάζει “στενά” τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών και μέσα στα επόμενα 24ώρα θα προχωρήσουν οι τελικές συζητήσεις. Μάλιστα, είναι εξαιρετικά πιθανό να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στην απόκτηση ενός εξ’ αυτών μέσα στο επόμενο 48ώρο.

Εξάλλου η προσθήκη ενός εξτρεμ αλλά και του βασικού αμυντικού χαφ αποτελεί τη βασική προτεραιότητα για τους Κιτρινόμαυρους δεδομένου του ότι στις θέσεις της άμυνας υπάρχει η σχετική πληρότητα. Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα θα βρίσκεται απόψε στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας για τη φιλική αναμέτρηση με την Μπότεφ για να την παρακολουθήσει από κοντά.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακασέτας ο… Μασούρας με μεγάλο συμβόλαιο και “δώρο” Πέλκα – Φέρνει κι άλλο φορ με 2 εκατ. ο Γ. Σαββίδης


Πηγή
  Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μίσιτς
 

Διαβάστε επίσης: