"Ζόρια" για Μίροτιτς στον Ολυμπιακό – Έσκασε τρελή πρόταση 3 εκατ. – Πρώην του ΠΑΟ εξετάζει ο Μπαρτζώκας!


“Ζόρια” για Μίροτιτς στον Ολυμπιακό – Έσκασε τρελή πρόταση 3 εκατ. – Πρώην του ΠΑΟ εξετάζει ο Μπαρτζώκας!



Αγωνία στο Λιμάνι για Σλούκα και για αντι-Βεζένκοφ! Οι Πειραιώτες θα περιμένουν τις εξελίξεις με τον Έλληνα γκαρντ, αλλά και με τον αντικαταστάτη του Βούλγαρου, καθώς η υπόθεση με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα έμπλεξε πολύ τις τελευταίες ώρες…

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις με τον Κώστα Σλούκα με τον κόσμο της ομάδας να αγωνιά για την κατάληξη του θέματος. Παράλληλα, όμως, δουλεύει πολύ το θέμα της διαδοχής του Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος σταρ πήρε τον δρόμο για το ΝΒΑ και τους Κινγκς με τους Πειραιώτες να έχουν ως πρώτη τους επιλογή τον Νίκολα Μίροτιτς. Η περίπτωση αυτή, όμως, έχει μεγάλες δυσκολίες.

Η πρώτη έχει να κάνει με το ότι ο Μίροτιτς δεν είναι ακόμη ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Θέλει να πάρει όλα τα λεφτά του συμβολαίου του, κάτι, που δεν έχει συμφωνηθεί και δεν ξέρει κανείς αν θα συμφωνηθεί ή οι δύο πλευρές θα πάνε στα δικαστήρια.

  Τρομερά πράγματα από ΑΕΚ! Πάνω από Μπάγερν, Παρί

Από κει και πέρα τις τελευταίες ώρες έκανε δυναμικό μπάσιμο για τον Ισπανό ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος θέλει να κυνηγήσει μεγάλα ονόματα. Οι Σέρβοι προσφέρουν στον Μίροτιτς πάνω από 3 εκ. ευρώ και φαίνεται να έχουν μπει στην θέση του οδηγού. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να φτάσει σε τέτοια νούμερα και θα πάει σε άλλες επιλογές, αν τελικώς αποδειχθεί η περίπτωση του Μίροτιτς απλησίαστη.

Ποιες μπορεί να είναι αυτές οι επιλογές; Η αγορά δεν προσφέρει πολλές λύσεις και ήδη μία χάθηκε από την στιγμή, που η Παρτίζαν ανανέωσε την συνεργασία της με τον Ζακ Λεντέι.

Ο Πετρ Κορνελί, που έφυγε από την Ρεάλ, ίσως είναι μία από τις λίγες ικανοποιητικές επιλογές, που υπάρχουν. Ο πρώην άσος των Νάγγετς δεν είναι σταρ και ηγέτης, αλλά έχει πολύ καλό σουτ και την ικανότητα γενικά να σκοράρει.

Ο Μπεν Μπέντιλ, που έφυγε από τον Ερυθρό Αστέρα, επίσης μπορεί να «παίξει». Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Περιστερίου βολεύει τον Μπαρτζώκα για τον επιπλέον λόγο ότι μπορεί να παίξει και σε κάποια χαμηλά σχήματα ως «5άρι».

Ο Ολυμπιακός, πάντως, θα πάρει κι έναν ακόμη Ελληνα παίκτη όχι φανταχτερό, αλλά που το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

  Το «συστημένο» γκολ του Χάρβεϊ Έλιοτ (ΒΙΝΤΕΟ)

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Σλούκα, αυτά δεν τα έκανε ο Σπανούλης – Δεν τον συναντάει ξανά ο Αγγελόπουλος – Τρολάρει η ΚΑΕ” (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: