Στόπερ από το πάνω ράφι για Παναθηναϊκό – "Ματ" με μεγάλο όνομα που έχει παίξει στη Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)


Στόπερ από το πάνω ράφι για Παναθηναϊκό – “Ματ” με μεγάλο όνομα που έχει παίξει στη Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)



Οι Πράσινοι βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και μία περίπτωση που ήρθε στο προσκήνιο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το όνομα του Μάρλον Σάντος της Σαχτάρ Ντόνετσκ ήρθε στο μεταγραφικό προσκήνιο για χάρη του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν από την Ουκρανία.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με την ουκρανική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2026, όμως θέλει να αποχωρήσει λόγο της ρωσικής εισβολής στη χώρα, ενώ έχει το δικαίωμα να επικαλέστει τη διάταξη της FIFA για τους παίκτες οι οποίοι παίζουν σε Ρωσία και Ουκρανία και να πάρει αλλού μεταγραφή, χωρίς να περιμένει την έγκριση της Σαχτάρ. Κάτι που έκανε και πέρυσι, πηγαίνοντας δανεικός για έναν χρόνο στη Μόντσα.

Τα ουκρανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ενδιαφέρον μεγάλης ελληνικής ομάδας για τον Μάρλον, “φωτογραφίζοντας” τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να έχει απορρίψει ήδη προτάσεις από την Κορίνθιανς και την Φλουμινένσε, ψάχνοντας ομάδα στην Ευρώπη. Εκεί όπου έχει εξαιρετική φήμη, έχοντας περάσει στο παρελθόν από Μπαρτσελόνα, Νις και Σασουόλο.

Τα ρεπορτάζ, πάντως, τονίζουν πως ο έμπειρος στόπερ δεν έχει απορρίψει την ελληνική προοπτική, αλλά την μεταθέτει προκειμένου να κερδίσει χρόνο, που όμως δεν έχει ο Παναθηναϊκός…

  Στις ΗΠΑ ο Φατίχ Τερίμ μετά το "διαζύγιο" με Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την ΑΕΚ… στον Παναθηναϊκό – Το μετάνιωσε ο Μελισσανίδης που τον πλήρωσε ακριβά – Μεταγραφή 11αδας!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: