Σε… αναμμένα κάρβουνα οι Ολυμπιακοί – Αποκάλυψη για κρίσιμο ραντεβού Σλούκα-Μπαρτζώκα – Τότε θα γίνει


Σε… αναμμένα κάρβουνα οι Ολυμπιακοί – Αποκάλυψη για κρίσιμο ραντεβού Σλούκα-Μπαρτζώκα – Τότε θα γίνει



Ο δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι υποστηρίζει ότι η ημερομηνία για το κρίσιμο ραντεβού μεταξύ του Έλληνα άσου και του προπονητή του έχει “κλειδώσει”.

Ολυμπιακός: Την Πέμπτη (6/7) θα λάβει χώρα το ραντεβού μεταξύ Κώστα Σλούκα και Γιώργου Μπαρτζώκα, σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι.

Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει την Πέμπτη από την Τουρκία, όπου βρισκόταν για το συνέδριο των προπονητών της Euroleague και όπως αναφέρει ο Αντρεάνι θα μιλήσει με τον Κώστα Σλούκα, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα που απασχολούν τον παίκτη.

Η εν λόγω συνάντηση θεωρείται ιδιαιτέρως κρίσιμη, αφού ο ρόλος που θα έχει ο Σλούκας τη νέα σεζόν είναι ο πιο κρίσιμος παράγοντας στη διαπραγμάτευσή του με την ομάδα για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ή όχι.

Σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι, η τελική απόφαση για το μέλλον του Έλληνα άσου θα παρθεί πριν το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, Παράλληλα, ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι η Φενέρμπαχτσε και η Παρτιζάν παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι, καθώς ενδιαφέρονται για τον Σλούκα.

  Σοκ για ξένο του Ολυμπιακού! Διπλή επέμβαση σε γόνατο, χέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Βαγγέλη Ιωάννου: Τέλος Καλάθης από Φενέρ, έχει μεγάλη πρόταση – Φήμες για Σλούκα, ΠΑΟ, Ολυμπιακό


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: