"Ντεμαράζ" Αλαφούζου για παικταρά των 8 εκατομμυρίων – "Φωτιά" στο κέντρο με Βιλένα, Τζούρισιτς! (Vid)


“Ντεμαράζ” Αλαφούζου για παικταρά των 8 εκατομμυρίων – “Φωτιά” στο κέντρο με Βιλένα, Τζούρισιτς! (Vid)



Η πρώτη πρόταση του Τριφυλλιού βρήκε… τοίχο, όμως όπως λέγεται, οι Πράσινοι θα επανέλθουν.

Την μεταγραφή του Κάρλος Ροντρίγκες προσπαθεί να κλείσει ο Παναθηναϊκός, παρότι η πρώτη πρόταση που έκανε στην Κρουζ Αζούλ δεν έγινε δεκτή.

Αυτό αναφέρει σήμερα η μεξικανική έκδοση του ESPN, τονίζοντας ότι οι Μεξικάνοι περιμένουν από τους Πράσινους να επανέλθουν για νέα προσφορά για τον 26χρονο χαφ, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κεντρικού άξονα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού αφορούσε σε δανεισμό του Ροντρίγκες και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο η Κρουζ Αζούλ απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο, περιμένοντας όμως από το Τριφύλλι να επανέλθει για τον παίκτη.

Ο Ροντρίγκες προέρχεται απ’ την Μοντερέι στην οποία αγωνιζόταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2022. Η Κρουζ Αζούλ πλήρωσε 2,2 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Είναι διεθνής με το Μεξικό μετρώντας 44 συμμετοχές, ενώ ήταν στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αγωνιζόμενος στα ματς με Πολωνία και Σαουδική Αραβία.

  Το "ποιος" του Παπαπέτρου και το "αυτός" του Σλούκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του transfermarkt, ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 8 εκατομμύρια ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… Τσούμπερ του ΠΑΟ ο Βιλένα – Είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό, “άκυρο” σε ΑΕΚ – “Εγκέφαλος” ο Ιμπόρα


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: