Μόλις έσκασε: Αυτός η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού – Αποδέχτηκε την πρόταση και "πιάνει" λιμάνι!


Μόλις έσκασε: Αυτός η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού – Αποδέχτηκε την πρόταση και “πιάνει” λιμάνι!



Μια ανάσα από την πρώτη της μεταγραφή η ομάδα του Πειραιά. Με ποιον συμφώνησε ο Αντόνιο Κορδόν!

Τις πληροφορίες από την Ισπανία, για την υπόθεση του Βιθέντε Ιμπόρα της Βιγιαρεάλ, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡFM 94,6, αποκαλύπτοντας ότι ο παίκτης δέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού!

Ο 35χρονος Ισπανός χαφ αποδέχτηκε την πρόταση των Ερυθρόλευκων και του Αντόνιο Κορδόν, που βρίσκεται στην Ιβηρική για να “κλείσει” το deal, και πλέον απομένει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφική κίνηση το φετινό καλοκαίρι στο λιμάνι!

Το θέμα είναι στο διαδικαστικό της ιστορίας και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έχουμε περισσότερα επί του θέματος και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Ιμπόρα έμεινε ελεύθερος από την Βιγιαρεάλ και θα συνάψει μονοετή συνεργασία με τον Ολυμπιακό, αν και ο “Κόκκινος Πρωταθλητής” αναφέρει ότι ίσως υπάρξει και οψιόν για ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φορτώνουν” οι Αγγελόπουλοι – Έτσι “απαντούν” για Σλούκα – Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ!


Πηγή
  "Αλληθώρισε" το ΣΕΦ με το μπούστο-κόλαση της κυρίας ΜακΚίσικ
 

Διαβάστε επίσης: