Αποκάλυψη για το deal του Άρη με εξτρέμ που ίσως… επηρεάσει τον Πάλμα! (ΦΩΤΟ)


Αποκάλυψη για το deal του Άρη με εξτρέμ που ίσως… επηρεάσει τον Πάλμα! (ΦΩΤΟ)



Οι Κίτρινοι έχουν συμφωνήσει με ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της επίθεσης (παίζει και στις υπόλοιπες θέσεις της γραμμής κρούσης), κάτι που μπορεί να… δείχνει πολλά για την περίπτωση του Λουίς Πάλμα.

Νέα δεδομένα σχετικά με την απόκτηση του Αλβάρο Ζαμόρα από τον Άρη μεταφέρει ένας δημοσιογράφος από την Κόστα Ρίκα.

Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Πάλμα αναφέρει ότι οι Θεσσαλονικείς δεν προχώρησαν στην αγορά όλων των δικαιωμάτων του, αλλά στο 60% από την Σαρπρίσα, η οποία διατηρεί το υπόλοιπο 40%.

«Η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. Ο Άρης απέκτησε το 60% των δικαιωμάτων του Σαμόρα και η Σαρπρίσα διατηρεί το 40% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη. Σύμφωνα με πηγές από τη Σαπρίσα, οι διαπραγματεύσεις που έγιναν από τον Άνχελ Καταλίνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Τζόναθαν Ντεάρτε ήταν καταλυτικές για την τελική συμφωνία και τελικώς οδήγησαν σε αυτή», αναφέρει ο Κοσταρικανός δημοσιογράφος.

Η συμφωνία με τον Ζαμόρα ίσως παίξει τον ρόλο της και στο “στάτους” του Λουίς Πάλμα στον Άρη, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές καλύπτουν πάνω-κάτω τις ίδιες θέσεις, με τον δεύτερο να βρίσκεται σταθερά στο “στόχαστρο” της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα.

  "Διάλεξαν την ημέρα για την επιχείρηση... σταύρωσης Αλμέιδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή μεγατόνων για τον Λουίς Πάλμα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: