Έβγαλε είδηση για Σλούκα ο Ζέρβας – Αυτό ενόχλησε τον Ολυμπιακό – Οι πιθανότητες για Ντόρσεϊ και ο Μίροτιτς!


Έβγαλε είδηση για Σλούκα ο Ζέρβας – Αυτό ενόχλησε τον Ολυμπιακό – Οι πιθανότητες για Ντόρσεϊ και ο Μίροτιτς!



Όσα μετέφερε ο γνωστός ρεπόρτερ για Σλούκα, Ντόρσεϊ και Μίροτιτς.

Στην χθεσινή μετακόμιση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των Ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι από τους Πειραιώτες -όπως ήταν λογικό- δεν υπάρχει αντίδραση για την χθεσινή είδηση, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι κάποιοι χειρισμοί του Έλληνα διεθνούς άσου ένδεχομένως να έχουν ενοχλήσει την παλιά του ομάδα.

Επεσήμανε ότι περισσότερο από όλα ζημιώνει τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι η μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό, εκμηδενίζει τις πιθανότητες για να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε ο Ντόρσεϊ, ο οποίος θα ήταν μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών.

 


Πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι υπήρχε η πιθανότητα να αποχωρήσουν τόσο ο Βεζένκοφ όσο και ο Σλούκας άρα θα πρέπει να αποδείξει ότι ήταν προετοιμασμένος για να αντιδράσει σε αυτές τις απώλειες.

  Έστειλε μήνυμα ο Super 3: “Δεν χρειάζεται να πούμε γιατί θέλουμε 2 στα 2"

Σχετικά με τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Σλούκα ανέφερε πως είναι πιο λογικό να αναζητηθεί ένας που θα έχει μεγαλύτερη έφεση για το σκοράρισμα και όχι τοσο οργανωτής, ενώ σχολίασε για τον Μίροτιτς ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μπει στη διαδικασία… για πλειστηριασμό ανεβάζοντας το ποσό της προσφοράς του σε επίπεδα που φέρεται να έχει ανέβει ο Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φορτώνουν” οι Αγγελόπουλοι – Έτσι “απαντούν” για Σλούκα – Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: