"Αναβάθμιση για Παναθηναϊκό – Αυτή θα είναι η επόμενη μεταγραφή – Κλείνει εντός 48ωρου"


"Αναβάθμιση για Παναθηναϊκό – Αυτή θα είναι η επόμενη μεταγραφή – Κλείνει εντός 48ωρου"



Ποιοι είναι οι παίκτες που λείπουν από το ρόστερ του Τριφυλλιού και οι συζητήσεις με τον κεντρικό αμυντικό που έχουν ξεχωρίσει…

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει και του φιλικού με την ΑΕΚ Λάρνακας επί αυστριακού εδάφους, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν ένα χαρούμενο διήμερο για τους Παναθηναϊκούς, με δύο μεταγραφές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός έκανε μία μεγάλη μεταγραφή με την απόκτηση του Βιλένα και ο κόσμος πρέπει να περιμένει για να καταλάβει πως η ομάδα αγόρασε έναν παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της. Ένα “8”, σε καλή ηλικία, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Τέτοιου είδους υποθέσεις απαιτούν υπομονή, σωστή διαπραγμάτευση και για αυτό τον λόγο μετέβη στην Ισπανία ο Γιάννης Παπαδημητρίου», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αυτή τη στιγμή είναι προτεραιότητα ο στόπερ, και υπάρχουν παράλληλα διαπραγματεύσεις με 2-3 παίκτες. Ο Παναθηναϊκός επιμένει για τον πρώτο στόχο, και αν καθυστερήσει ή πάρει αρνητική απάντηση, θα προχωρήσει άμεσα στον επόμενο. Πιστεύω ότι άμεσα, μέσα στο επόμενο διήμερο, θα έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Στη συνέχεια, θα πάει και για τον 4ο στόπερ και για οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να προκύψει», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το 80% των μεταγραφών του, με τα δύο χαφ, τον αριστερό μπακ, επέστρεψε ο Ζέκα που θα παλέψει για να παίξει, και έχει φέρει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και ήθελε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για να ανέβει επίπεδο η ομάδα για την επόμενη σεζόν».

  Ο Ζίλε ετοιμάζεται για τελικό CL και έχει κάνει κοιλιά από το φαΐ! (pic)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: