Διαφωνία Λουτσέσκου-Σαββίδη! Άλλους παίκτες ήθελε, άλλους κλείνουν – Slow motion ο Ελ Αραμπί, βρήκαν φορ


Διαφωνία Λουτσέσκου-Σαββίδη! Άλλους παίκτες ήθελε, άλλους κλείνουν – Slow motion ο Ελ Αραμπί, βρήκαν φορ



Ο Ραζβάν που δεν κρατιέται και οι επιλογές Κορδόν-Μαρτίνεθ. Ο Ευάγγελος Μίχος σχολιάζει τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και δίνει έξτρα πληροφορίες για όσα έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα. Ποιους είχε ζητήσει ο Ρουμάνος και γιατί δεν ήρθαν και πώς οι Ισπανοί των Πειραιωτών κατέληξαν στις επιλογές των Κίνι και Μάρκος Αντρέ που δεν έκαναν γκελ στον κόσμο της ομάδας!
 

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: δεν κρατιέται πλέον και εκφράζει εμμέσως την δυσφορία του όταν κάνει δηλώσεις, για το μεταγραφικό μπάχαλο στον ΠΑΟΚ, που τον έχει αφήσει χωρίς παίκτες παρότι η προεργασία γινόταν από τον Μάιο. 

Μεταγραφή του κλαμπ είναι ο Ραχμάν, όχι δική μου…”, διευκρίνισε/ξεκαθάρισε ο Ρουμάνος κόουτς και προφανώς η δική του επιλογή ήταν άλλος για την θέση του αριστερού μπακ. Μια απο τα ίδια και … χειρότερα ισχύουν για την περίπτωση Σαμάτα. Μπορεί να έδωσε στο τέλος την έγκριση του, για την απόκτηση του Τανζανού φορ, αλλά το έκανε περισσότερο γιατί καταλάβαινε πως διαφορετικά δεν θα είχε φορ τον Ιούλιο! Ο Λουτσέσκου ΞΕΚΑΘΑΡΑ ήθελε/ γούσταρε τον Γκαμπιαντίνι στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα τα είχαν βρει πάνω, κάτω στις αποδοχές (1.500.000  ευρώ ετησίως μαζί με το μπόνους υπογραφής που θα έπαιρνε), τα χάλασαν όμως, στο 3ετές που ζητούσε ο Ιταλός. Για την ακρίβεια ο Λουτσέσκου ήταν σύμφωνος αλλά αυτοί που διοικούν και πληρώνουν ήταν αντίθετοι. Έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος ενώ ακόμη δεν έχει κλείσει ο “εκλεκτός” (του κλαμπ, δηλαδή του Γιώργη Σαββίδη, του operator της ΠΑΕ & του τμήματος σκάουτ) στράικερ, που είναι ο Σαμάτα.

  Παναθηναϊκός: Γι' αυτό δεν πήρε παίκτη ο Αταμάν

ΣΑΜΑΤΑ: για αυτή την καθυστέρηση του deal done, που έχει να κάνει με το μπλοκάρισμα απο πλευράς Φενέρ και χάθηκε ήδη ένα 10ημερο τα ρίχνουν στο τσέχικο Γραφείο που έχει τον Σαμάτα (αλλά και τον  Μπάμπα, επίσης έγινε σήριαλ μηνός η αποδέσμευσή του). Τουλάχιστον η τελευταία πληροφόρηση θέλει τον Σαμάτα… free αύριο ή μεθαύριο . Ενδεχομένως οι ατζέντηδες του να είχαν δεσμευτεί στην διοίκηση του ΠΑΟΚ πως θα έμενε ελεύθερος ή με πολύ μικρό fee (300 χιλιάρικα), πολύ πιο εύκολα και γρήγορα. Μόνο που στην Τούμπα μάλλον νομίζουν ότι αυτοί  είναι οι πιο γάτοι και οι πιο μάγκες και οι άλλοι … “χαστούκες” αλλά στην πραγματικότητα η πιάτσα… γελάει. Η Φενέρ ήξερε πως ο ΠΑΟΚ τρέχει και δεν φτάνει για επιθετικό, έμαθε πόσα έσκασε στην Γουότφορντ, υπολόγισε και το ταιμινγκ (με τα έσοδα από την πώληση Ινγκανσον) και έτσι το “έπαιξε” μπας και τσιμπήσει καμία 500αριά με 700αριά χιλιάρικα παραπάνω. Φυσιολογικά πράγματα… Άλλωστε ο ΠΑΟΚ καιγόταν ( όπως φάνηκε ο Λουτσέσκου καιγόταν και όχι η διοίκηση) και όχι η Φενέρ…

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ/ ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΡΕ: μπορεί να σκόραρε στο φιλικό του Ολυμπιακού  και μπορεί να είναι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά ο χρόνος πλέον φαίνεται πάνω του. Λές και κινείται σε… slow motion. Η απόκτηση σέντερ φορ είναι απαραίτητη στους “ερυθρόλευκους”, δεν παίρνει καθυστέρηση. Για τον Μάρκος Αντρέ, τον Βραζιλιάνο στράικερ της Βαλένθια, η οποία το 2021 έσκασε 8.500.000 στην Βαγιαδολίδ αλλά σήμερα η χρηματιστηριακή τιμή του έχει πέσει στα 2.500.000 ευρώ (επειδή δεν έπιασε, απέδωσε στις “νυχτερίδες”), η διεθνής πιάτσα σκάουτς λέει πως είναι ένας καλός παίκτης, από τους Βραζιλιάνους εκείνους που μπορούν να ξεπεταχθούν απο το πουθενά αλλά αν δεν στηριχθούν/κολλήσουν στην επόμενη ομάδα τους, μπορεί να χαθούν. Αυτή είναι η διαφορά του Αντρέ της Βαγιαδολίδ με τον… Αντρέ της Βαλένθια. Οι Κορδόν/Μαρτίνεθ όμως, που τον ξέρουν και προσπαθούν να τον φέρουν στον Ολυμπιακό ξέρουν το “πακέτο” που διαθέτει και δεν επηρεάζονται από τους αριθμούς του στην Βαλένθια. Όσον αφορά στον έμπειρο Κίνι, για τον οποίο υπάρχει γκρίνια από τον κόσμο βασικά λόγω ηλικίας, είναι προφανές πως έρχεται για μπακ απ του Ροντινέι και γιατί ορθώς οι Μαρτίνεθ – Κορδόν ήθελαν κάτι περισσότερο σε δεξιό μπακ από τον Ανδρούτσο…

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Χαλάει” μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού η ΑΕΚ – Αποφασισμένος ο Μελισσανίδης – Έρχεται απάντηση!


Πηγή
  Αποχωρεί γνωστός παίκτης από τη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι
 

Διαβάστε επίσης: