Αυτοί ξεχώρισαν από τον ΠΑΟ στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας – Η μεγάλη διαφορά του φετινού ρόστερ


Αυτοί ξεχώρισαν από τον ΠΑΟ στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας – Η μεγάλη διαφορά του φετινού ρόστερ



Οι Πράσινοι έπαιξαν και πάλι πολύ καλά, αυτή τη φορά κόντρα στην κυπριακή ομάδα κάνοντας το 5/5 στα φιλικά προετοιμασίας στην Αυστρία δείχνοντας έτοιμοι για τις επίσημες αναμετρήσεις.

Τάσος Νικολογιάννης: Το δικό του σχόλιο για το πέμπτο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ σημειώνοντας ότι πλέον στους Πράσινους υπάρχει βάθος, ενώ στάθηκε στην εξαιρετική απόδοση που είχαν οι Γερεμέγεφ, Βαγιαννίδης και Φίκαϊ.

«Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας, αυτό δείχνει και το βάθος του ρόστερ, μπήκε μία ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος σχεδόν ισάξια, ίσως και καλύτερη από την πρώτη. Από τους καλύτερους παίκτες της προετοιμασίας ο Βαγιαννίδης, έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ. Δεύτερος πρωταγωνιστής ο Γερεμέγεφ, έβαλε επίσης όμορφο τέρμα. Τρίτος ο Αϊτόρ, που βρίσκει παιχνίδια και σιγά σιγά ανακτά τη φόρμα του.

Πολύ καλός και ο Ζέκα όσο αγωνίστηκε. Ο Βαγιαννίδης μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού, ο Γερεμέγεφ θα πρέπει να μείνει ως τρίτος φορ του Παναθηναϊκού. Έχει το γκολ, εκεί τελειώνει η κουβέντα. Το πιο σωστό είναι να παραμείνει. Εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και για τον Φίκαϊ. Το παιδί δεν είναι έτοιμο αλλά έχει στοιχεία που ξεχωρίζουν. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Αθήνα μετά από μία καλή προετοιμασία, έχει φανερά πιο γεμάτο ρόστερ από πέρυσι», ανέφερε συγκεκριμένα ο Τάσος Νικολογιάννης.

  ΠΑΟΚ: Έτοιμος για μάχη με Ολυμπιακό ο Τόμας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Χαλάει” μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού η ΑΕΚ – Αποφασισμένος ο Μελισσανίδης – Έρχεται απάντηση!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: