Ατάκες… φωτιά από Παπαπέτρου για το μέλλον του και μεταγραφή Σλούκα – Τι είπε για επιστροφή στον ΠΑΟ (vid)


Ατάκες… φωτιά από Παπαπέτρου για το μέλλον του και μεταγραφή Σλούκα – Τι είπε για επιστροφή στον ΠΑΟ (vid)



Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote στο περιθώριο του Stoiximan AegeanBall Festival έκανε ο Έλληνας φόργουορντ όπου αναφέρθηκε τόσο στο μέλλον του όσο και στην μεταγραφή του Έλληνα γκαρντ στους Πράσινους.

Ιωάννης Παπαπέτρου: Τέλος στις… φήμες περί σίγουρης μετακίνησης στον Παναθηναϊκό έβαλε με τις δηλώσεις του στην την COSMOTE TV στο περιθώριο του Stoiximan AegeanBall Festival ο Έλληνας φόργουορντ, λέγοντας ότι δεν έχει πάρει κάποια απόφαση, ενώ σχολίασε και την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα σημειώνοντας ότι κανείς δεν περίμενε να πάει στους Πράσινους.

Μου λείψατε, μου έλειψε η Ελλάδα. Αυτό το event που έχω να έρθει τρία χρόνια και χαίρομαι που είμαι εδώ“.

Έμαθες κάτι δίπλα στον Ομπράντοβιτς;

Είναι ένας απίστευτος μπασκετάνθρωπος και άνθρωπος. Κάθε μέρα, κάθε προπόνηση είναι σχολείο“.

Για το τι κρατάει απ’ αυτόν;

Νομίζω πως το πόσο απαιτητικός είναι κάθε μέρα και σε πιέζει να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό, αυτό είναι ο αθλητισμός. Το πείσμα που έχει εκτός τα μπασκετικά και η νοοτροπία που έχει είναι η παρακαταθήκη του“.

Για το πόσα μπορεί να δώσει ο Λεσόρ στον Παναθηναϊκό;

  "Φεύγει ο MVP του ΠΑΟΚ στα Πλέι οφ"

Πάρα πολλά. Ένας παίκτης που δίκαια βρισκόταν εκεί που βρισκόταν. Πάντα παίζει στο 100%. Και στην αμυντική πλεθυρά και στην επιθετική κάθε χρόνο ένα στερ απ θα δώσει πολλά

Για το μέλλον του;

Πολλά λέγονται και γράφονται δεν είναι όλα αλήθεια. Απολαμβάνω τις διακοπές μου. Δεν το έχω αναλύσει, δεν το έχω σκεφτεί, δεν έχω πάρει απόφαση“.

Για την Εθνική και το παγκόσμιο;

Ανυπομονώ. Έχω ένα θέμα με τον ώμο μου. Βλέποντας και κάνοντας να δώσω το παρόν“.

Για τη μεταγραφή του Σλούκα και αν το περίμενε;

Όχι δεν το περίμενε κανένας. Είναι μια επαγγελματική απόφαση. Εγώ μπορώ να τον καταλάβω καλύτερα. Ο Σλούκας είναι αθληταράς, είναι ένα παιδί που έχει αποδείξει ποιος είναι και τι είναι στο άθλημα. Έχει προσφέρει και έχει πολλά ακόμα να προσφέρει. Δική του απόφαση και της οικογένειας του. Εγώ θα του ευχηθώ να είναι υγιής και να πάνε όλα καλα“.

  Για 23 Μάη ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας σύμφωνα με τον Μπαλτάκ

Για τα ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας και τις διαφορές τους;

Όσον αφορά τα ντέρμπι οι φίλαθλοι είναι αρκετά παθιασμένοι στο γήπεδο. Στη Σερβία ίσως είναι χειρότερα μάλλον. Είναι χειρότερα όλα μέσα στο γήπεδο αλλά εκτός γηπέδου είναι καλύτερα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα“, είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φορτώνουν” οι Αγγελόπουλοι – Έτσι “απαντούν” για Σλούκα – Μπάσιμο για σπουδαίο γκραρντ, όχι ο Ντόρσεϊ!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: