Προβληματίζει η εικόνα του ΠΑΟΚ – Εκεί… φωνάζει για ενίσχυση – Η μεταγραφή που μπαίνει στο περιθώριο


Προβληματίζει η εικόνα του ΠΑΟΚ – Εκεί… φωνάζει για ενίσχυση – Η μεταγραφή που μπαίνει στο περιθώριο



Δεύτερη μέτρια εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Γκόου Αχέντ Ίνγκλς, από την οποία έχασε 2-1, αλλά ήταν συνέχεια της επίσης μέτριας εμφάνισης με τη Στεάουα Βουκουρεστίου με την οποία έφερε 1-1, στο πρώτο φιλικό.

ΠΑΟΚ: Δεύτερη μέτρια εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Γκόου Αχέντ Ίνγκλς, από την οποία έχασε 2-1, αλλά ήταν συνέχεια της επίσης μέτριας εμφάνισης με τη Στεάουα Βουκουρεστίου με την οποία έφερε 1-1, στο πρώτο φιλικό.

Είναι πλέον εμφανές το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ από τη μέση και μπροστά, εκεί όπου πρέπει να αποκτηθούν σέντερ φορ και χαφ “box to box”, οι οποίοι θεωρούνται άκρως απαραίτητοι, με βάση την εικόνα που δείχνει η ομάδα στα φιλικά της Ολλανδίας.

Είναι βέβαιο ότι χρειάζεται και ένας εξτρέμ, αλλά προς το παρόν, με την παρουσία Αντρίγια Ζίφκοβιτς, Καλέντ Νάρεϊ και Τάισον, αυτή η σκέψη εγκαταλείπεται, ίσως επανέλθει μετά τους πρώτους αγώνες με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

  Αποκάλυψη από τον Γιούργκεν Κλοπ που κάνει τον γύρο του πλανήτη!

Οι μεταγραφικές αυτές κινήσεις του Δικεφάλου πρέπει να ολοκληρωθούν έως τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας, προκειμένου να ανεβούν στην Ολλανδία, οι νεοαποκτηθέντες και να ενσωματωθούν στην αποστολή των ασπρόμαυρων, αφού τους θέλει πολύ ο Λουτσέσκου, ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων με την Μπεϊτάρ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολη η κατάσταση στον ΠΑΟΚ – Προτάσεις από Αραβία και Premier – Παρέμβαση Ιβάν ζητάει ο Λουτσέσκου!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: