Ουμούτ Μεράς για ΠΑΟΚ-ΠΑΟ – Παίρνει κι άλλον από Ολυμπιακό μετά τους Βαλμπουενά και… Τσιμίκα ο Μπέος!


Ουμούτ Μεράς για ΠΑΟΚ-ΠΑΟ – Παίρνει κι άλλον από Ολυμπιακό μετά τους Βαλμπουενά και… Τσιμίκα ο Μπέος!



Τα “νεύρα” Λουτσέσκου για Μπάμπα και οι μεταγραφές του Βόλου. Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα με τη μεταγραφή του αριστερού μπακ σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αποκαλύπτει ένα όνομα που… έπαιξε, αλλά δεν θα το δούμε στην Ελλάδα και σχολιάζει το νέο… μπαμ του Μπέου.

ΡΑΧΜΑΝ ΜΠΑΜΠΑ: Το σήριαλ της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ ή για την ακρίβεια της αποδέσμευσής του από την Τσέλσι μπορεί να κράτησε πάνω από μήνα αλλά τουλάχιστον είχε … happy end. Κι ας τσίτωσαν τα νεύρα του Ραζβάν Λουτσέσκου,  συνδυασμός επιλογής και μεγάλης αναμονής. Θυμίζω πως το 6μηνο που βρέθηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ ( κι αναδείχθηκε Κυπελλούχος) ο Μπάμπα προπονητής ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία όχι ο Ραζβάν . Και μπορεί να μιλάμε για έναν παίκτη που η Τσέλσι το 2015 πλήρωσε 26.000.000 ευρώ στην Άγκσμπουργκ για την αγορά του αλλά που δόθηκε 7 φορές δανεικός σε 5 διαφορετικές ομάδες. Συν τα προβλήματα στα γόνατα που αντιμετώπισε προ του 2021, που τον έκαναν κάποια στιγμή να σκεφθεί και την πρόωρη απόσυρση. Την προηγούμενη 2ετία, που την πέρασε με δυο δανεισμούς στην Ρέντινγκ, κάποια στιγμή  στο ενδιάμεσο (περσινό καλοκαίρι) προτάθηκε και εξετάστηκε/έπαιξε για τον Ολυμπιακό!!

  Ο Ζήκος αποθεώνει Βίντα

ΟΥΜΟΥΤ ΜΕΡΑΣ: Τούρκος διεθνής αριστερός μπακ της Μπεσικτάς, με 1.000.000 σημερινή χρηματιστηριακή αξία, που είναι φευγάτος από την Κωνσταντινούπολη γιατί δεν αντέχει να αποτελεί τον αναπληρωματικό του Μαζουακού. Προτάθηκε κατά σειρά πρώτα στον Παναθηναϊκό και μετά στον ΠΑΟΚ, με τον αστερίσκο πως μέχρι 5 Ιουλίου θα μπορούσε να φύγει και ως ελεύθερος από την Μπεσικτάς. Στο τριφύλλι ο Τούρκος δεν είχε τύχη γιατί ο Γιοβάνοβιτς είχε αποφασίσει από πριν για τον εκλεκτό του, τον Σέρβο Μλαντένοβιτς, που αποτέλεσε και την πρώτη μεταγραφή του. Στον ΠΑΟΚ ο Ουμούτ Μεράς έπαιξε πολύ πιο δυνατά γιατί τον ήξερε ο Λουτσέσκου (τον ήθελε το 2019 πριν πάρει μεταγραφή στην Χάβρη) κι από την στιγμή που ο Ιβάν δεν είχε πρόβλημα επειδή ήταν Τούρκος ( κι αυτή η παράμετρος εξετάστηκε). Λέγεται πως ο Μεράς με τον Βραζιλιάνο Ντάλμπερτ (πρώην της Ιντερ) ήταν στην τελική short list των υποψήφιων αριστερών μπακ, από την οποία τελικά επιλέχθηκε το εξαρχής μεγάλο φαβορί της κούρσας, δηλαδή ο Μπάμπα Ραχμαν. Αν έχεις… θείο στην Κορώνη (Γιώργο Σαββίδη)…

ΒΟΛΟΣ: το ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει (ξανά) φτιάξει την σχέση του με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη φάνηκε όχι απλώς με την παραχώρηση του super talent Φώτη Κίτσου αλλά αποτυπώθηκε και στο deal που συμφωνήθηκε μεταξύ των δυο κλαμπ. Κι αυτό αφού στην ελληνική πιάτσα agent λέγεται  μεταξύ άλλων πως ο Μπέος κράτησε ένα 50% σε περίπτωση μεταπώλησης του Κίτσου, πιστεύοντας πως την επόμενη 2ετία ο 20χρονος μπακ θα εξελιχθεί / βελτιωθεί τόσο ώστε να γίνει ο μελλοντικός/νέος Τσιμίκας. Από εκεί και πέρα η φρέσκια είδηση πως ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει δεχτεί πρόταση από τον Μπέο και το σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στον Βόλο για να γίνει ο ηγέτης/καθοδηγητής της ομάδας, επιβεβαιώνει πλήρως για την νέα φάση των σχέσεων με τον Ολυμπιακό. Ποιος αμφιβάλει ότι αν  αυτές είχαν μείνει στην προηγούμενη (ψυχροπολεμική) φάση τους, ο 38χρονος άσος δεν θα το σκεφτόταν καν να πάει στο Βόλο; Τώρα ίσως και να τον… παρότρυναν κιόλας από το λιμάνι. Μάλιστα αν τελικά ο Βαλμπουενά γίνει παίκτης του Βόλου, μπορεί να δούμε κι άλλον νεαρό “ερυθρόλευκο” να μετακινείται προς τα εκεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Δώρο” 9 εκατ. ο Βιλένα – Πολύ χρήμα και για 2η μεταγραφή έκπληξη ο Αλαφούζος – Τους το… χάλασε ο Σλούκας!


Πηγή
  Record: «Ανανεώνει στον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης, αλλά...»
 

Διαβάστε επίσης: