Αλλαγή δεδομένων στην ενδεκάδα της ΑΕΚ – Αυτός ο παίκτης βάζει… πονοκέφαλο στον Αλμέιδα


Αλλαγή δεδομένων στην ενδεκάδα της ΑΕΚ – Αυτός ο παίκτης βάζει… πονοκέφαλο στον Αλμέιδα



Η Ένωση συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, με τον Αργεντίνο τεχνικό να βλέπει ισχυρό ανταγωνισμό και πιθανών να υπάρχουν αλλαγές στην βασική ενδεκάδα.

ΑΕΚ: Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της Ένωσης στην Ολλανδία με το βλέμμα όλων να είναι στραμμένο στους αγώνες των προκριματικών του Champions League. Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Ματίας Αλμέιδα προπονεί την ομάδα με όλα τα… όπλα του για τις απαιτητικές αναμετρήσεις, έχοντας λύσεις που θα μπορούν να κάνουν τους νταμπλούχους να προκριθούν.

Η μεγάλη… έκπληξη είναι το πάθος που δείχνει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς να πάρει πίσω τη θέση του βασικού από τον Γιώργο Αθανασιάδη, με τον Αυστριακό να έχει ξεκινήσει ως το Νο1 της ΑΕΚ, όμως από την 6η αγωνιστική και μετά να βλέπει τον Έλληνα τερματοφύλακα μπροστά του και τον ίδιο να είναι πρώτη επιλογή στους αγώνες Κυπέλλου, με τον 31χρονο πάντως να είναι βασικός στα δύο πρώτα φιλικά με Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Αντβέρπ και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα της προετοιμασίας θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια  στα προκριματικά του Champions League τον Αύγουστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολη η κατάσταση στον ΠΑΟΚ – Προτάσεις από Αραβία και Premier – Παρέμβαση Ιβάν ζητάει ο Λουτσέσκου!


Πηγή
  Δε θα κοιμηθεί η Μαδρίτη για το 36ο της Ρεάλ - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ
 

Διαβάστε επίσης: