"Κραυγή αγωνίας από Λουτσέσκου, αντιδράει άμεσα ο Σαββίδης – Δύο μεταγραφές τα επόμενα 24ωρα ο ΠΑΟΚ"!


“Κραυγή αγωνίας από Λουτσέσκου, αντιδράει άμεσα ο Σαββίδης – Δύο μεταγραφές τα επόμενα 24ωρα ο ΠΑΟΚ”!



Ποιος είναι ο λόγος που δεν κλείνει ακόμα παίκτες ο Δικέφαλος; Το Sportdog.gr αναλύει την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Τούμπα, μεταφέρει τον προβληματισμό του Ρουμάνου προπονητή, αλλά και τις μεταγραφικές εξελίξεις…

ΠΑΟΚ: Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των οπαδών τού Δικέφαλου για το θέμα τής ενίσχυσης της ομάδας, κάτι που δεν αφήνει ασχολίαστο δημόσια ούτε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτηματικά.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που το φετινό καλοκαίρι αποχώρησαν από την ομάδα με απόφαση της διοίκησης οι Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα και Κούρτιτς, δηλαδή ποδοσφαιριστές με εμπειρία και προσωπικότητα, ενώ πριν από λίγες μέρες πωλήθηκε στη Μίντιλαντ και ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Κώστα Βασιλόπουλο, διευθυντή τής εφημερίδας Forza, προκειμένου να μάθουμε τι ακριβώς ισχύει στον σύλλογο και ποιες είναι οι κινήσεις που θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

“Για αυτό καθυστερούν οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ – Αυτοί οι δύο έρχονται άμεσα – Κλείνει χαφ επιπέδου μέχρι το τέλος της εβδομάδας”

Δύσκολο κομμάτι αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, γιατί η ομάδα θέλει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με μεγάλα ποσά αμοιβής, αλλά η εποχή είναι δύσκολη. Και είναι δύσκολη γιατί οι ελεύθεροι παίκτες διαπραγματεύονται σκληρά, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο και να δουν αν μπορούν να βρουν καλύτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό. Αυτό είναι το πρόβλημα  που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή και για αυτό δυσκολεύεται να κλείσει ποδοσφαιριστές“, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Αντίθετα με παίκτες που έχουν ομάδες, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Για αυτό και πήρε εύκολα τον Ενκόνγκ, κλείδωσε την υπόθεση του Μπάμπα Ραχμάν και είναι κοντά στο να φέρει τον Σαματά”.

Τι άλλο να περιμένουμε στη συνέχεια;

“Υπάρχει ένας χαφ, επίσης αρκετά ποιοτικός, που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τελικό στάδιο, θεωρώ ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει κλείσει τον Σαματά και τον χαφ που του λείπει”.

“Για αυτό έφυγε ο Ίνγκασον – Κραυγή αγωνίας ο Λουτσέσκου”

Πώληση Ίνγκασον;

  Ο Ζίλε ετοιμάζεται για τελικό CL και έχει κάνει κοιλιά από το φαΐ! (pic)

“Η λογική υπαγόρευε πώς έπρεπε να γίνει λόγω των χρημάτων που προσφέρθηκαν και της ηλικίας του παίκτη, αλλά και επειδή ο Ίνγκασον, πίεζε ασφυκτικά για να φύγει.  Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι δεν παραχωρείς τον αρχηγό σου και βασικό στυλοβάτη, 3 εβδομάδες πριν τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Αλλά τα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά, λόγω και της επιμονής του Ίνγκασον”.

Λουτσέσκου;

“Βγάζει κραυγή αγωνίας γιατί είχε καταστήσει σαφές στην ΠΑΕ ότι ήθελε 3 Ιουλίου να έχουν αποκτηθεί 4 παίκτες: Φορ, χαφ, εξτρέμ, αριστερός μπακ. Φτάσαμε σήμερα και στην προετοιμασία δεν είναι κανένας. Μπορεί ο Μπάμπα Ραχμάν και Σαματά να είναι καθ οδόν αλλά χάθηκε μια εβδομάδα και η αγωνία του έχει σχέση για τα παιχνίδι με την Μπεϊτάρ που πλησιάζουν”.

“Είπε αλήθεια για τον τίτλο ο Λουτσέσκου – Παρέμβαση Σαββίδη στον ΠΑΟΚ – Ανάγκη για τον Δικέφαλο να…”

Μίλησε για ομάδα που δεν μπορεί να πάρει τίτλο.

“Την αλήθεια είπε γιατί είπε ότι λείπουν παίκτες από την ομάδα. Οι δηλώσεις του όμως είχαν σχέση με την κατάσταση στην ομάδα την ημέρα που τις έκανε. Αν τελειώσει με τις μεταγραφές που ψάχνει, όταν δηλαδή η ομάδα ενισχυθεί, η κατάσταση θα είναι διαφορετική”.

Μπορεί να υπάρξει ενεργοποίηση Σαββίδη;

  Αποφάσεις από Μάντζιο! Το τετ α τετ με Βέλεθ και ο τελικός

‘Θεωρώ δεδομένο ότι αυτή η κατάσταση, η καθυστέρηση, η ασυνεννοησία γιατί δεν είναι όλα ρόδινα, όλα αυτά θα προκαλέσουν την παρέμβαση του Σαββίδη για να δρομολογηθούν οι  εξελίξεις που θα φέρουν στον ΠΑΟΚ όσα χρειάζεται. Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στο ρόστερ τώρα, σε ένα καλοκαίρι μάλιστα που αποχώρησαν βασικά στελέχη από την ομάδα”.

Τι έχει σημασία, τώρα, για τον ΠΑΟΚ;

“Αυτό που προέχει τώρα. εκτός από τις μεταγραφές, είναι να συγκεντρωθεί στα ματς με την Μπεϊτάρ. Είναι μεγάλος στόχος να προχωρήσει στο Κόνφερενς, κάτι που δεν είναι εύκολο γιατί οι πιθανότητες δεν ευνοούν τις ομάδες που ξεκινούν τόσο νωρίς στα προκριματικά. Αλλά για τον ΠΑΟΚ είναι ανάγκη να τα καταφέρει”.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ουμούτ Μεράς για ΠΑΟΚ-ΠΑΟ – Παίρνει κι άλλον από Ολυμπιακό μετά τους Βαλμπουενά και… Τσιμίκα ο Μπέος!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: