"Βόμβα" Ζοτς σε όλη την Ευρώπη – Πήρε τηλέφωνο τον Μίροτιτς – Σοβαρές επαφές για να "κλείσει" στην Παρτιζάν!


“Βόμβα” Ζοτς σε όλη την Ευρώπη – Πήρε τηλέφωνο τον Μίροτιτς – Σοβαρές επαφές για να “κλείσει” στην Παρτιζάν!



Απίστευτες εξελίξεις από την Σερβία, καθώς δημοσίευμα φέρνει νέα δεδομένα για το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς, που δεν αποκλείεται να είναι στην Παρτιζάν.

Χαμός σε όλη την μπασκετική Ευρώπη για το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Αρμάνι Μιλάνο, Μονακό και Ερυθρού Αστέρα, αλλά πλέον δεν αποκλείεται να υπογράψει στην Παρτιζάν λόγω… Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “kurir.rs” από την Σερβία, οι “ασπρόμαυροι” του Βελιγραδίου είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν την “βόμβα” με την απόκτηση του Ισπανού φόργουορντ και φέρονται να βρίσκονται σε ρόλο φαβορί για την μεγάλη μεταγραφή μετά από την κλήση του τεχνικού της ομάδας προς τον παίκτη.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο “Ζοτς” είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μίροτιτς, ο οποίος ενθουσιάστηκε με αυτά που άκουσε, αποχωρώντας από αυτή τη συνομιλία ευχαριστημένος, ζητώντας από τους ιθύνοντες της Παρτιζάν λίγο χρόνο για να ανακοινώσει την απόφασή του.

  Τσακίρης: "Αποτυχημένη η χρονιά της ΑΕΚ αν δεν το πάρει"

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα η “El Mundo Deportivo” έγραψε ότι ο 32χρονος άσος βρίσκεται μια ανάσα από την Αρμάνι Μιλάνο, απορρίπτοντας Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όμως το δημοσίευμα από την Σερβία κάνει λόγο για σοβαρές διαπραγματεύσεις με την Παρτιζάν, η οποία παρουσιάζεται να έχει μεγάλες πιθανότητες να τον κάνει δικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενεργοποιεί plan b για αντί-Βεζένκοφ ο Μπαρτζώκας – Εκεί στρέφεται για “4άρι” μετά το “ναυάγιο” με Μίροτιτς! (Vids)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: