Έκπληξη από Αταμάν – NBAer ο "εκλεκτός" του για "4άρι" – Draft από Σπερς, παίζει και σέντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Έκπληξη από Αταμάν – NBAer ο “εκλεκτός” του για “4άρι” – Draft από Σπερς, παίζει και σέντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Μια περίπτωση, που μέχρι τώρα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται να απασχολεί τους Πράσινους για τη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ασχολήθηκε “ζεστά” με την περίπτωση του Νίκολα Μίροτιτς, όμως η επιθυμία του Ισπανού φόργουορντ να μην έρθει Ελλάδα, μάλλον οδηγεί σε… τέλμα την υπόθεσή του, με το Τριφύλλι και τον Εργκίν Αταμάν να στρέφονται σε τελείως άλλου στυλ παίκτη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία ρεπορτάζ ο Τούρκος προπονητής έχει βάλει στο μάτι τον Λούκα Σάμανιτς, τον 23χρονο Κροάτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Γιούτα Τζαζ, όμως δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί. Ο Αταμάν έχει ζητήσει να παρακολουθείται η περίπτωσή του προκειμένου μόλις βρεθεί η ευκαιρία να κατατεθεί πρόταση.

Ο Σάμανιτς έχει ύψος 2.08μ. και ήταν επιλογή πρώτου γύρου από τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο ντραφτ του 2019 (νούμερο 19). Μπορεί να απειλήσει με συνέπεια από μέση και μακρινή απόσταση, ωστόσο δεν είναι γνήσιος σουτέρ τύπου Φώτση ή Μπέρτανς.

  Καλύτερο κάρφωμα της χρονιάς του Λεσόρ κόντρα στη Ρεάλ (Vid)

Το συν στην περίπτωσή του είναι ότι εκτός από “4” έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί στην Ευρώπη και στη θέση “5”, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ως ασφαλιστική δικλείδα για τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που ναυαγήσει οριστικά η προσπάθεια παραμονής του Γιώργου Παπαγιάννη. 

Αυτή την περίοδο ο Σάμανιτς συμμετέχει στο Summer League του ΝΒΑ, πραγματοποιώντας ενθαρρυντικές εμφανίσεις. Μετράει ήδη τρία παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων, έχοντας παράλληλα πολυδιάστατη παρουσία. Απέναντι στους Τίμπεργουλβς είχε 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο πλάνο του Παναθηναϊκού – “Βέτο” από Αταμάν – Αυτόν τον ψηλό ζήτησε στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: