Απίστευτη υπόκλιση σε Πινέδα από το Μεξικό – "Πιο ώριμος με ΑΕΚ – Θα παίξει σε πιο ανταγωνιστική Λίγκα"


Απίστευτη υπόκλιση σε Πινέδα από το Μεξικό – “Πιο ώριμος με ΑΕΚ – Θα παίξει σε πιο ανταγωνιστική Λίγκα”



Ο Μεξικανός μέσος ήταν εντυπωσιακός με την φανέλα της Ένωσης την χρονιά που ολοκληρώθηκε κάτι που έκανε τους νταμπλούχους να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή, την ίδια στιγμή που στην πατρίδα του θεωρούν ότι δεν έχει πιάσει το… ταβάνι του.

Χοακίν Μπελτράν: Το εγκώμιο του Ορμπελίν Πινέδα έπλεξε σε δηλώσεις του ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Κερετάρο για τον Ορμπελίν Πινέδα, που τον γνωρίζει από την κοινή του παρουσία στην ομάδα, με τον ίδιο να σημειώνει ότι ακόμα δεν έχει φτάσει στο ταβάνι του.

«Ο Πινέδα είχε δείξει ότι είναι διαφορετικός παίκτης από τις μικρές κατηγορίες και τώρα με την εξέλιξή του στην Ελλάδα. Σήμερα τον βλέπω να είναι πιο ώριμος στην Ευρώπη. Από τότε που ήταν στην Κερετάρο, ο Πινέδα ήταν ένας πολύ πειθαρχημένος τύπος, προσεκτικός από άποψης τυακτικής σε ό,τι του ζητούσαν οι προπονητές του.

Εκτός από την ταχύτητα και τη δύναμη που τον χαρακτηρίζουν ως παίκτη, είναι ένας τύπος με μεγάλες φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι πρέπει να κάνει το άλμα σε ένα πιο σημαντικό πρωτάθλημα πέρα ​​από την ΑΕΚ, που είναι μια παραδοσιακή ομάδα στην Ελλάδα. Νομίζω ότι αν συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο και λόγω της ηλικίας του κάποια στιγμή θα μπορούσε να κάνει το άλμα σε μια πιο ανταγωνιστική Λίγκα, έχει την ικανότητα παίξει σε ένα υψηλότερο επίπεδο Λίγκας στην Ευρώπη», είπε ο Χοακίν Μπελτράν.

  Το ξεκαθάρισε ο Γιαννακόπουλος για τα διαρκείας: "Άλλο ΟΑΚΑ του χρόνου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τίναξε την μπάνκα” ο Γιαννακόπουλος – Πόσα εκατομμύρια κοστίζει ο νέος ΠΑΟ – Ρίχνει +10 για… Dream Team!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: