Πρώην της Τότεναμ φέρνει ο Άρης – "Σφήνα" σε μεταγραφή ΠΑΟΚ η ΑΕΚ – Ιδανικός αντι-Ίνγκασον ο Μπράμπετς


Πρώην της Τότεναμ φέρνει ο Άρης – “Σφήνα” σε μεταγραφή ΠΑΟΚ η ΑΕΚ – Ιδανικός αντι-Ίνγκασον ο Μπράμπετς



Ο ομόσταυλος του Ρονάλντο και η μεταγραφή του Δικεφάλου του Βορρά που προσπάθησε να χαλάσει την τελευταία στιγμή η Ένωση. Αποκάλυψη από τον Ευάγγελο Μίχο και για τη μεταγραφή του Τοράλ που ναυάγησε, αν και τα χρήματα ήταν πολύ καλά.

ΑΡΗΣ/ΛΑΜΕΙΡΑΣ: Είναι έτοιμος να φέρει στην Θεσσαλονίκη Πορτογάλο εξτρέμ, “ομόσταβλο” του Κριστιάνο Ρονάλντο, που έπαιξε και στην Αγγλία! Ο λόγος  για τον Ρούμπεν Λαμέιρας, τον 28χρονο μεσοεπιθετικό της Γκιμαράες και πρώην των Φαμαλικάο, Πλύμουθ, Κόβεντρι και… Τότεναμ,  στην οποία πήγε 19 χρονών. Ο Λαμέιρας αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φουνταριστό ενώ είναι πελάτης του μεγάλου Μέντες. Σύμφωνα πάντως με την αγγλική πιάτσα agents ενώ υπήρχε αρχική συμφωνία για τον Λαμέιρας, στην συνέχεια άλλαξαν κάποιοι οικονομικοί όροι από πλευράς Άρη, με αποτέλεσμα η μεταγραφή προς το παρόν να κολλήσει. Μιλάμε άλλωστε για συμβόλαιο στα 300 χιλιάρικα…

  Ντέμης: “Αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να είναι πάλι κακός κόντρα στον Άρη…”

ΤΟΡΑΛ: Άντε να αποκαλύψουμε πως η ομάδα που τον ήθελε και στην οποία πήγε για να περάσει εξετάσεις και να υπογράψει ήταν από το Κατάρ. Μάλιστα του πρόσφερε ετήσιες καθαρές αποδοχές κοντά στις 450.000 ευρώ κι ένα καλό transfer fee στον ΟΦΗ. Τι συνέβη και χάλασε το deal, με αποτέλεσμα ο Ισπανός μέσος να γυρίσει στην προετοιμασία του ΟΦΗ;  Οι Καταριανοί βρήκαν πάτημα στο ιατρικό φάκελο του Τοράλ και του αντιπρότειναν να υπογράψει σχεδόν με τα μισά (net salary) συν μπόνους. Ο Τοράλ το αρνήθηκε και γύρισε στην αγαπημένη του Κρήτη, όπου έχει αγοράσει και σπίτι!!

 

ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΤΡΟΣΤ ΕΚΟΝΓΚ: Υπάρχει η άποψη στην ελληνική πιάτσα σκάουτ πως θα ταίριαζε περισσότερο στον Παναθηναικό από ό,τι στον ΠΑΟΚ! Όπως και ο Μπράμπετς θα ταίριαζε περισσότερο στον ΠΑΟΚ ( ως αντί-Ινγκανσον) από ότι στον Παναθηναικό. Και οι δυο πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες απόψεις… ειδικών, θα κολλούσαν μια χαρά στην ΑΕΚ… Παρεμπιπτόντως στην ελληνική πιάτσα agents γνωρίζουν πως η νταμπλούχος κινήθηκε για τον Τρόοστ Εκόνγκ αρχές του μήνα. Δηλαδή μέσως μετά το “όχι” του Τσάβι Σάντσες και ενώ ο αρχηγός της εθνικής Νιγηρίας έκλεινε στον ΠΑΟΚ και ετοιμαζόταν να έρθει στην Ελλάδα! Μια σφήνα της τελευταίας στιγμής χωρίς αποτέλεσμα… Παρεμπιπτόντως ο Εκόνγκ είναι πολύ φίλος με τον Βιλένα, από την εποχή που έπαιζαν μαζί στις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας…

  "Τελειώνει" ο Ποντένσε από Ολυμπιακό; - Βαριά πόδια - "Πρόβλημα στις..."!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μαγείρεμα” με Μπράμπετς, Plan b με Γάλλο – Μεταγραφικό κατόρθωμα Αλμέιδα – Απόφαση Μαρτίνεθ για Ελ Αραμπί!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: