Ανακοινώνει άμεσα στόπερ ο Παναθηναϊκός – Έντονη φημολογία για Μπράμπετς


Ανακοινώνει άμεσα στόπερ ο Παναθηναϊκός – Έντονη φημολογία για Μπράμπετς



Οι Πράσινοι ετοιμάζονται για μία ακόμα δυνατή μεταγραφή…

Για το «φλέγον» ζήτημα της απόκτησης στόπερ από τον Παναθηναϊκό μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου. Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» με τον Τάσο Νικολογιάννη, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις λέγοντας:

«To ζήτημα του στόπερ για τον Παναθηναϊκό, εκτός από ποιοτικό είναι και ποσοτικό. Σίγουρα έχει αργήσει και μέχρι την Κυριακή θα πρέπει ο παίκτης να έχει ανακοινωθεί, διότι τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δηλώσει τη λίστα για την Ευρώπη».

Αναφορικά με τον Γιακούμπ Μπράμπετς και την στάση του Άρη: «Είναι λογικό ο Άρης να κρατά μια συγκεκριμένη στάση σχετικά με την υπόθεση του Μπράμπετς. Πάντως θα πρέπει να κρατάμε ένα μικρό παράθυρο για τον Τσέχο στόπερ. Δεν έχει κλείσει η υπόθεση. Ωστόσο αν μέχρι το Σάββατο το θέμα δεν έχει τελειώσει ο Παναθηναϊκός θα πάει για άλλον παίκτη. Υπάρχουν περιπτώσεις σε προχωρημένο βαθμό που εξετάζονται».

Στη συνέχεια ο Νίκος Αθανασίου, στάθηκε στον Τόνι Βιλένα αλλά και στο επικείμενο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ράγιο στις 18 Ιουλίου στη Λεωφόρο: «Είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να γίνονται τέτοιες μεταγραφές. Ο Βιλένα μίλησε με τον Μπεργκ με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στην Κράσνονταρ και του είπε τα καλύτερα. Πήρε συμβουλές και από τον Σένκεφελντ. Με την Χάποελ δεν θα παίξει, αλλά με την Ράγιο στη Λεωφόρο, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψει και της Ντνίπρο.

Πολύ σημαντικό το φιλικό με την Ράγιο Βαγιεκάνο. Θα προσελκύσει κόσμο στη Λεωφόρο. Είναι μια ομάδα στη δεκάδα της La Liga και το φιλικό θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για τα κρίσιμα ματς με τη Ντνίπρο»
.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

  Ζήκος για Αλμέιδα: "Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα"


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: