Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ – "Μπορεί να γίνει πραγματικός ηγέτης ο Κωνσταντέλιας"


Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ – “Μπορεί να γίνει πραγματικός ηγέτης ο Κωνσταντέλιας”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε τόσο στον νεαρό άσο της ομάδας, αλλά και στο νέο πρωτάθλημα.

Τάσος Τασιόπουλος: Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι και κατέθεσε την άποψή του για τις θέσεις που χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση.

«Στις μεταγραφές πάντα προσπαθείς να μειώσεις τα ποσοστά αποτυχίας. Γι’ αυτό και πρέπει όσο γίνεται πιο γρήγορα να κλείνουν οι παίκτες γιατί μετά μπαίνεις στη διαδικασία δημοπρασίας.

Είναι σημαντικό ο προπονητής να έχει όλη την τετράδα της άμυνας στην προετοιμασίας, γιατί εκεί η χημεία είναι στο απόλυτο. Μπορεί μπροστά να παίζει ρόλο και το ατομικό ταλέντο, αλλά στο αμυντικό σκέλος δεν παίζει τόσο ρόλο το άτομο, όσο όλη η τετράδα. Είναι κομβικό να δουλέψουν όλοι μαζί. Για τους Κεντζιόρα και Μπάμπα δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα.

ου χρόνου θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και νομίζω ότι και οι πέντε ομαδες θα είναι ψηλά, μη πω ότι όλες θα είναι στο φώτο φίνις. Μπορεί η ΑΕΚ να έχει μία… φόρα, αλλά δεν νομίζω ότι θα ξεχωρίσει, θα είναι δυνατό πρωτάθλημα. Θέλουν όλες οι ομάδες να παραμείνουν δυνατές, μακάρι να κρατάνε τους ποδοσφαιριστές υψηλού επίπεδου, αλλά και τα ελληνόπουλα που έχουν άνοδο να παραμένουν εδώ.»

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που περιμένει φέτος να ξεχωρίζει: «Περιμένω με αγωνία τον Κωνσταντέλια να είναι ο πραγματικός ηγέτης, γιατί πέρσι ήταν απλώς ταλέντο. Φέτος νομίζω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη. Η πώληση του Ινγκασον θα επηρεάσει. Ο Εκόνγκ είναι καλός παίκτης, αλλά θέλω να δω τον φετινό ηγέτη, τον προπονητή της ομάδας μέσα στο γήπεδο», είπε ο Τάσος Τασιόπουλος.

  Βοργιάς: «Tο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ δεν θα τελείωνε ποτέ αν...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεφάτος ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στην Γκενκ – “Φωνάζει” για ενίσχυση ενόψει συνέχειας


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: