Οριστικό: Αυτόν τον στόπερ "έκλεισε" ο Παναθηναϊκός – Έρχεται σήμερα στην Αθήνα! (ΒΙΝΤΕΟ)


Οριστικό: Αυτόν τον στόπερ “έκλεισε” ο Παναθηναϊκός – Έρχεται σήμερα στην Αθήνα! (ΒΙΝΤΕΟ)



Οι Πράσινοι κατέληξαν στον εκλεκτό για το κέντρο της άμυνας και τον φέρνουν άμεσα στην Ελλάδα.

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος αποτελεί τον “εκλεκτό” του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση στο κέντρο της πράσινης άμυνας! 

Μετά το “ναυάγιο” στην υπόθεση Μπράμπετς οι Πράσινοι στράφηκαν στην περίπτωση του 27χρονου Κροάτη και ήρθαν σε συμφωνία με την Λοκομοτίβ Μόσχας για τον εξάμηνο δανεισμό του, ενώ στην πορεία θα συζητηθεί περαιτέρω deal για μεγαλύτερη διάρκεια.

Μάλιστα, ο Γεντβάι έρχεται άμεσα στην Ελλάδα, αφού αναμένεται να “πατήσει” στο “Ελ. Βενιζέλος” στήμερα στις 14:45 με πτήση από το Μόναχο, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μετακίνησή του στο Τριφύλλι και δεν αποκλείεται να βρεθεί απόψε στη Λεωφόρο για το φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Γεντβάι, γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου του 1995 στο Ζάγκρεμπ, έχει ύψος 1,85μ. και είναι δεξιοπόδαρος. Έχει φορέσει τη φανέλα της Κροατίας 26 φορές και μετρά δύο γκολ, ενώ ήταν μέλος της αποστολής της τόσο στο Euro 2016 όσο και στο Μουντιάλ 2018, όταν η “χρβάτσκα” έφτασε ως τον τελικό. 

  Eπικό βίντεο της Παρί για τον τίτλο: Δια θαλάσσης η κούπα

Εκτός της Λοκομοτίβ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ρόμα, Λεβερκούζεν, Άουγκσμπουργκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Αλ Αΐν και αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, καθώς ήθελε να αποχωρήσει από τη Ρωσία λόγω και του εμπάργκο στις ρωσικές ομάδες για συμμετοχή στην Ευρώπη, όπου οι Πράσινοι συμμετέχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβόλαια… Ολυμπιακού ο ΠΑΟ – 5.2 εκατ. για τρεις παίκτες ο Αλαφούζος – “Σφήνα” από ΠΑΟΚ για Βιλένα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: