Αποκάλυψη Αθανασίου για τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό μετά το deal με Γεντβάι!

Ο Αθανασίου αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με τις μεταγραφές στην ομάδα του Παναθηναϊκού μετά την συμφωνία με τον Γεντβάι!

Αποκάλυψη Αθανασίου για τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό μετά το deal με Γεντβάι!



Ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στην προσθήκη του Τιν Γεντβάι και τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού.

Σημαντική προσθήκη ενός ακόμη παίκτη με καλό βιογραφικό χαρακτήρισε ο Νίκος Αθανασίου τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τιν Γεντβάι για το κέντρο άμυνας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Είναι μια δυνατή κίνηση, ένας παίκτης που έχει παρουσία με την εθνική Κροατίας σε μεγάλες διοργανώσεις και είχε πολλές συμμετοχές στη Λεβερκούζεν. Ο Παναθηναϊκός κλείνει έναν στόπερ που τουλάχιστον στα χαρτιά είναι ισάξιος με τον Σένκεφελντ και τον Μάγκνουσον, μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού, ανέφερε.

 

Στη συμφωνία δανεισμού για έναν χρόνο υπάρχει μια ρεαλιστική οψιόν αγοράς. Θα μπορεί η ομάδα αν τον θέλει, να τον αποκτήσει εύκολα το επόμενο καλοκαίρι. Με την προσθήκη του Γεντβάι ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι έχει επιστρέψει για τα καλά αποκτώντας πλέον παίκτες εγνωσμένης αξίας και διεθνείς, πρόσθεσε.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις; Ο Παναθηναϊκός θα πατήσει ένα φρένο τώρα μεταγραφικά εν όψει των αγώνων με τη Ντνίπρο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα γίνονται επαφές για τις επόμενες κινήσεις μέσα στον Αύγουστο. Θα πάει να πάρει κι έναν τέταρτο στόπερ και θα δούμε για πιθανές άλλες προσθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα από ομάδα Big4 για Αλεξανδρόπουλο – Δίνει μέχρι 4 μύρια στη Σπόρτινγκ – Λεφτά και στον ΠΑΟ!


Πηγή
  "Δέχτηκε 3 γκολ αντί για 5-6 με ΑΕΚ"!
 

Διαβάστε επίσης: