Πού στάθηκε μετά το 1-1 με Νόρτζελαντ ο Μαρτίνεθ – "Εκεί θέλουμε βελτίωση, θετικό στοιχείο ότι…"


Πού στάθηκε μετά το 1-1 με Νόρτζελαντ ο Μαρτίνεθ – “Εκεί θέλουμε βελτίωση, θετικό στοιχείο ότι…”



Το σχόλιό του για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με τους Δανούς έκανε αμέσως μετά το τέλος του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Μετά το τέλος του αγώνα (1-1) με τη Νόρτζελαντ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στάθηκε στα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα, ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δουλειά που χρειάζεται στα τελειώματα των φάσεων και στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

«Κρατάω ότι προσφέραμε κι άλλα λεπτά συμμετοχής σε παίκτες που θέλαμε, όπως και το χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω. Δεν ήμασταν καλοί στα τελειώματα όμως. Κρατάω αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά θέλουμε περισσότερη δουλειά στα τελειώματα. Ο προπονητής πάντα θέλει βελτίωση, όσο πιο άμεσα γίνεται.

Σήμερα είδαμε μια ομάδα που προσπαθούσε. Στο γκολ που βάλαμε είδαμε πίεση ψηλά και κρατώ ως θετικό αυτό το στοιχείο. Τακτικά ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αν και κάναμε κάποια λάθη σε πάσες.

Ακόμη γνωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας και βλέπουμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Περιμένω να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, να δίνουν τα πάντα μέσα κι έξω από το γήπεδο. Όπως από όλους τους ποδοσφαιριστές μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρόταση Μπέου σε Βαλμπουενά – Σκάει προσφορά από μεγάλη ομάδα – “Πολύ χρήμα” από Αραβία!


Πηγή
  Έτσι γύρισε το... κουμπί με Λαμία ο Άρης - Οι κινήσεις Μάντζιου και ο Μορόν
 

Διαβάστε επίσης: