Τρομερές ατάκες Φαν Βέερτ – Συγκρίνει την Ελλάδα με τη Ολλανδία – "Θέλει λίγο να το συνηθίσεις αλλά…"


Τρομερές ατάκες Φαν Βέερτ – Συγκρίνει την Ελλάδα με τη Ολλανδία – “Θέλει λίγο να το συνηθίσεις αλλά…”



Ο Ολλανδός φορ της ΑΕΚ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του όπου και συνέκρινε τα όσα βιώνει στην Αθήνα και όσα είχε περάσει στην Κεντρική Ευρώπη.

Τομ Φαν Βέερτ: Δηλώσεις σε Μέσο της Ολλανδίας έκανε ο επιθετικός της ΑΕΚ όπου αναφέρθηκε στη ζωή στη Ελλάδα και τόνισε τις διαφορές που υπάρχουν με την παρτίδα του, ενώ αποκάλυψε και μία ιστορία, με ένα… ελληνικό πρόβλημα που προέκυψε με έναν τεχνικό.

«Οι διαφορές μεταξύ Ολλανδίας και Ελλάδας είναι μεγάλες. Πρέπει να προσαρμοστείς γρήγορα, γιατί μερικές φορές εκπλήσσεσαι από το πώς είναι τακτοποιημένα τα πράγματα εδώ. Στην Ολλανδία είχα συνηθίσει να προπονούμαι σε ένα προπονητικό κέντρο μετά το πρωινό. Μια φορά στην Ελλάδα κατέβηκα για να φάμε και κανείς δεν ήταν εκεί. Αποδείχθηκε ότι τρώνε πρωινό μόνο μετά την προπόνηση», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Τότε σκέφτηκα, δεν μπορώ να προπονηθώ έτσι. Η ζωή ξεκινά αργότερα εδώ, οπότε οι Έλληνες τρώνε πρωινό αργότερα. Αυτή είναι η κουλτούρα, αλλά εγώ δεν θέλω να κάνω προπόνηση με άδειο στομάχι, γι’ αυτό προσπάθησα γρήγορα να φάω μια μπανάνα και ένα ελληνικό γιαούρτι.

Το προπονητικό μας συγκρότημα και το σπίτι είναι σε προάστιο. Πολύ συχνά δεν πάω στο κέντρο, γιατί δεν μου αρέσει να το στριμωχτώ με το αυτοκίνητο. Μου άρεσε απ’ όσα έχω δει κάποια μέρη. Υπάρχουν πολύ διαφορετικές γειτονιές στην Αθήνα. Σύγχρονες γειτονιές, μέρη με παλιά κτίρια, γειτονιές σαν χίπις. Προσωπικά θα πρότεινα τη συνοικία της Πλάκας. Βρίσκεται στον λόφο προς την Ακρόπολη και έχει όμορφα στενά δρομάκια με νόστιμα εστιατόρια. Ένα όμορφο μέρος της Αθήνας.

Αν έχετε κανονίσει συνάντηση στις 8.30, μην θυμώσετε αν δεν είναι κανείς εκεί στις εννιά. Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήσυχα. Στην Ολλανδία, οκτώ και μισή είναι ακριβώς οκτώ και μισή. Πρόσφατα, ένας τεχνικός έπρεπε να φτιάξει κάτι στο διαμέρισμά μου. Αυτός έπρεπε να ήταν εκεί μεταξύ δύο και μισή με τρεις η ώρα. Στις τέσσερις τηλεφώνησα να ρωτήσω πού είναι και μου είπε ότι δεν θα μπορούσε. Θα ερχόταν αύριο. Το έχω περάσει εκατό φορές. Πρέπει να ανακαλύψεις μόνος σου πράγματα για να συνεχίσεις. Αυτό θέλει λίγο να το συνηθίσεις, αλλά μπορώ να το διαχειριστώ. Μπορείς να θυμώσεις, αλλά είναι τόσο ενσωματωμένο στην κουλτούρα που δεν πρόκειται να την αλλάξεις ούτως ή άλλως.

Από τον Νοέμβριο θα έχω δικό μου σπίτι. Δεν έχω δει ακόμα τις όμορφες παραλίες της περιοχής, γιατί το ξενοδοχείο μου δεν ήταν κοντά και μετά τελείωσε η σεζόν. Όχι πολύ έξω από την Αθήνα έχουν μια μεγάλη ακτογραμμή, όπου μπορείς να επιλέξεις μια νέα παραλία κάθε μέρα», ήταν τα λόγια του Τομ Φαν Βέερτ.

  Η καρφωματάρα του Γκούντουριτς με το ένα χέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η πρόταση Μπέου σε Βαλμπουενά – Σκάει προσφορά από μεγάλη ομάδα – “Πολύ χρήμα” από Αραβία!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: