Ατάκες Χουάνγκ για Μαρτίνες – "Μας λέει συνέχεια πως…" – Αυτά πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)


Ατάκες Χουάνγκ για Μαρτίνες – “Μας λέει συνέχεια πως…” – Αυτά πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)



Δηλώσεις στην κάμερα του καναλιού της ΠΑΕ έκανε ο Κορεάτης μέσος μετά τον φιλικό αγώνα με την Νόρτζελαντ όπου αναφέρθηκε στο τι θέλει να περάσει ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές.

Ινμπόμ Χουάνγκ: Για πρώτη φορά ο Κορεάτης μέσος αγωνίστηκε κόντρα στη Νόρτζελαντ, στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας, με τον ίδιο μετά το τέλος της αναμέτρησης να μιλάει στην κάμερα της ΠΑΕ και να αναφέρεται στη φετινή προετοιμασία.

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι για εμένα. Ήταν όμορφο το συναίσθημα που επέστρεψα ξανά στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους συμπαίκτες μου. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Υπάρχουν όμως και θετικά στοιχεία τα οποία μπορούμε να κρατήσουμε.

Να συνεχίσουμε να δείχνουμε στον κόσμο αυτά τα στοιχεία στα οποία είμαστε καλοί. Πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς. Σο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα αλλά γι’ αυτό είναι η προετοιμασία. Πρέπει να δουλεύουμε όλοι μαζί, όπως έχουμε κάνει έως τώρα.

Ο προπονητής συνεχίζει να μας λέει ότι πρέπει να είμαστε μαζί, ενωμένοι. Θέλει οι παίκτες να παίζουν για την ομάδα, να θυσιαζόμαστε για την ομάδα. Εγώ αυτό κάνω από τότε που έγινα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Το ίδιο κάνουν και οι συμπαίκτες μου. Πρέπει να παίζουμε για την ομάδα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Να παίζουμε όλοι μαζί, να παραμένουμε συμπαγές σύνολο, να είμαστε επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση. Ας μείνουμε συγκεντρωμένοι», είπε ο Ινμπόμ Χουάνγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοπεράρα ο πιτσιρικάς που θέλει ο Μπαρτζώκας – “Ο teamplayer του Σπανούλη” – Έπαιξε μπάσκετ πριν 4 χρόνια!


Πηγή
  Ολυμπιακός: Γιατί ο Μπαρτζώκας "έκοψε" Ράιτ
 

Διαβάστε επίσης: