Έτσι έκλεισε η συμφωνία του Άρη με Μορόν – Αυτό το… κλειδί που άλλαξε τα πάντα

Ο Άρης έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Λόρεν Μορόν, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα είναι διετούς διάρκειας.

Άρης: Ο Άρης έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Λόρεν Μορόν, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα είναι διετούς διάρκειας.

Για να συμβεί αυτό ωστόσο χρειάστηκε να τα βρουν ο Ισπανός επιθετικός με την Ρεάλ Μπέτις, στους όρους της λύσης της συνεργασίας τους. Άλλωστε είχε συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη. Αργά το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των ατζέντηδων του παίκτη και ανθρώπων της ισπανικής ομάδας. Η οποία συνεχίστηκε και την Τρίτη. Και ήταν καθοριστικές οι επαφές μιας και συμφωνήθηκαν οι λεπτομέρειες της λύσης του συμβολαίου, με φιλικούς τρόπο. Κάτι που πάντως θα μπορούσε να έχει γίνει και νωρίτερα.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί ο Λόρεν να μην ταξιδέψει καν στη Γερμανία για προετοιμασία, αλλά την τελευταία στιγμή δεν προέκυψε συμφωνία στους οικονομικούς όρους. Η Ρεάλ Μπέτις ήθελε μια φιλική έξοδο και οι εκπρόσωποί του ζήτησαν πληρωμή για τη χρονιά που απομένει στο συμβόλαιό του. Οι δύο πλευρές άνοιξαν την επαναδιαπραγμάτευση και όλα τελικά λύθηκαν με ένα ποσό που ικανοποιεί και τους δύο.

  «Για να το πάρουν πρέπει να γράψουν ιστορία - Ο ΠAO ζει σε ά

Την ίδια ώρα ο Άρης πίεζε για να τελειώσει η ιστορία, καθώς ήθελε άμεσα στον Μορόν στη Θεσσαλονίκη, ώστε να υπάρχει χρόνος να προσαρμοστεί και να ετοιμαστεί για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πιθανότατα μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την Μπέτις.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή ήταν η τεράστια πρόταση ΠΑΟ σε Παπαγιάννη – Η διαφορά με Φενέρ – Έκπληξη Αταμάν με τον αντικαταστάτη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: