Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα 5 υποψήφια γήπεδα για τον τελικό Κυπέλλου και η προοπτική του εξωτερικού


Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα 5 υποψήφια γήπεδα για τον τελικό Κυπέλλου και η προοπτική του εξωτερικού



Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία από πλευράς ΕΠΟ ώστε να βρει γήπεδο για να γίνει ο περσινός τελικός Κυπέλλου με την Ομοσπονδία να αποφασίζει να σταλούν έγγραφα στις διοικήσεις των πέντε υποψηφίων σταδίων για να παρθούν άμεσα αποφάσεις.

ΕΠΟ: Σημαντική απόφαση πάρθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας την Πέμπτη (20/7) και πρόκειται να σταλούν έγγραφα στις διοικήσεις των ΟΑΚΑ, Παγκρητίου, Πανθεσσαλικού, Παμπελοποννησιακού και Καυταντζόγλειου, ώστε να διερευνηθεί η πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού της σεζόν 2023/24 σε ένα εξ αυτών, ενώ η προοπτική εξωτερικού δεν έχει αποκλειστεί.

Θα σταλούν έγγραφα στις διοικήσεις των Ολυμπιακού Σταδίου, Παγκρητίου, Πανθεσσαλικού, Παμπελοποννησιακού και Καυταντζογλείου προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα διεξαγωγής σε ένα από αυτά του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αγωνιστικής περιόδου 2023/2024. Ταυτόχρονα, θα διερευνηθεί και η πιθανότητα διεξαγωγής σε γήπεδο του εξωτερικού“, αναφέρει η απόφαση της ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μοναδική ελπίδα του ΠΑΟ οι Βιλένα, Τζούρισιτς – Θα είναι αμαρτία για Φικάι – Δεν είδαμε… Μπερνάρ και Αϊτόρ


 


Πηγή
  Hat off σε Σαμοντούροβ και Καλαϊτζάκη από Αταμάν!
 

Διαβάστε επίσης: