Άρεσε ο Άρης κόντρα στον Εθνικό Άχνας – Γκολάρα από Νταρίντα – Αγωνία για Μπράμπετς (ΒΙΝΤΕΟ)


Άρεσε ο Άρης κόντρα στον Εθνικό Άχνας – Γκολάρα από Νταρίντα – Αγωνία για Μπράμπετς (ΒΙΝΤΕΟ)



Οι Κίτρινοι εμφανίστηκαν αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι που είχαν δώσει και κέρδισαν με 3-1 την κυπριακή ομάδα στο “Κλ.Βικελίδης”, με τους Ρούπ (13′), Γκρέι (47′) και Νταρίντα (51′) να βρίσκουν δίχτυα και έδειξαν έτοιμοι για τα προκριματικά του Conference League, με την ευχάριστη εικόνα να χαλάει ο τραυματισμός στο γόνατο του Γαικούμπ Μπράμπετς, που αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο και την Παρασκευή (21/7) θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

Άρης – Εθνικός Άχνας: Στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού, ο Άρης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έχασε ευκαιρίες με μπροστάρη τον Πάλμα και δικαιώθηκε βρίσκοντας δύο τέρματα ενώ και αμυντικά έδειξε βελτιωμένος. Αρχικά στο 13′, ο Πάλμα έκανε ωραία κίνηση και πάσα στον Ρουπ με τον τελευταίο να πετά τη μπάλα στα δίχτυα του Μάρκοβιτς για το 1-0. Μελανό σημείο ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Μπράμπετς στο 18′ με πρόβλημα στο γόνατο και θα ξεκαθαρίσει αύριο στη μαγνητική τομογραφία η κατάστασή του ενόψει και της ευρωπαϊκής πρεμιέρας την επόμενη Πέμπτη (27/7).

  Ράγισαν... και τα τσιμέντα - Μυθική αποθέωση σε Ρόις (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Θεσσαλονικείς είχαν δύο σπουδαίες φάσεις στο 33′ με τον Γκρέι να μην μπορεί να νικήσει τον Μάρκοβιτς που απέκρουσε σε κόρνερ και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον τερματοφύλακα του Εθνικού ν’ αποκρούει το σουτ του Πάλμα. Τελικώς οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 45+2′ με τον Γκρέι να υποδέχεται την πάσα του Νταρίντα και με ψύχραιμο σκαφτό πλασέ να νικά τον Μάρκοβιτς για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τόλης Τερζής προχώρησε σε αρκετές αλλαγές κρατώντας μόνο τους Χουτεσιώτη-Φαμπιάνο στο ματς και με τον μαεστρικό Νταρίντα να σκοράρει στο 48′ με εξαιρετικό σουτ για το 3-0 κλείδωσε τη νίκη. Το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 53΄με την καταπληκτική προσπάθεια του Ηλία που κάρφωσε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Χουτεσιώτη κάνοντας το 3-1.

Σημειώνεται πως έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο με τους «κιτρινόμαυρους» οι Ζουλ (βασικός) – Κάρλσον (αλλαγή) ενώ πριν το παιχνίδι οι άνθρωποι των δύο συλλόγων δεν ξέχασαν τη συμπλήρωση 49 ετών από την τουρκική εισβολήκρατώντας πανό αλλά και ενός λεπτού σιγή.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Τερζής): Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο (Εμπακατά 46′), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (Αηδόνης 18′), Ματαρίτα (Φεράρι 46′), Ζουλ (Πάβισιτς 58′), Ρουπ (Τζούρασεκ 46′), Νταρίντα (Ντουκουρέ 57′), Πάλμα (Σαβέριο 46′), Μενέντες (Κάρλσον 46′), Γκρέι (Χριστοδουλόπουλος 46′)

  Αποθέωσε Σλούκα ο Αταμάν: "Τυχερός που τον έχω" - Ατάκα για Γιαννακόπουλο

Εθνικός Άχνας (Λόπεθ): Μάρκοβιτς, Φιάκας, Ακσεντίγεβιτς, Περατικός, Λομοτέϊ, Ιριόντο, Σπιρόφσκι, Ντάζιτς, Λίπσκι, Ηλία, Χριστοφή.

Πηγή: sdna.gr


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: