Το… φωνάζουν στην Τουρκία – Τόσο θα κοστίσει η μεταγραφή Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ – "Ο πιο επιδραστικός στην ομάδα"


Το… φωνάζουν στην Τουρκία – Τόσο θα κοστίσει η μεταγραφή Οζντόεφ στον ΠΑΟΚ – “Ο πιο επιδραστικός στην ομάδα”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Τούρκος δημοσιογράφος όπου και μίλησε για την πιθανή μετακίνηση του Ρώσου μέσου στον Δικέφαλο του Βορρά.

Μουσταφά Κορκοσούζ: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τούρκος δημοσιογράφος και μίλησε για την περίπτωση του Οζντόεφ που ο ΠΑΟΚ θέλει για τη μεσαία του γραμμή.

«Ο Οζντόεφ είναι ο πιο σημαντικός και επιδραστικός με διάρκεια μέσος στην Καραγκιουμρούκ, με την εμπειρία και την ικανότητα του ήταν από τους παίκτες κλειδιά στο αμυντικό πλάνο. Βέβαια συμμετέχει και στο επιθετικό πλάνο. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας προέρχεται από το ποδόσφαιρο, είναι πρώην αθλητικός διευθυντής, έτσι καταφέρνει να φέρνει παίκτες με το μικρότερο κόστος που αποδίδουν στο μάξιμουμ. Ο Οζντόεφ πήγε ελεύθερος στην Τουρκία παίζοντας στη Ρωσία νωρίτερα και το κόστος της μεταγραφής του μπορεί να φτάσει στο 1,5 εκατ.ευρώ, αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Eίναι πολύ σταθερός παίκτης, έπαιξε 34 ματς βασικός με 5 γκολ, έχει υψηλό ποσοστό στις πάσες και δεν χρειάστηκε δυσκολία να προσαρμοστεί στη χώρα. Η Ελλάδα κα η Τουρκία έχουν την ίδια κουλτούρα, έτσι εκτιμώ πως δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Οζντόεφ είναι ένας παίκτης που βοηθάει το της ομάδας να ανεβάσει την απόδοση της, έχει λίγες μεταπτώσεις, το χαρακτηριστικό είναι πως οι συμπαίκτες τον ψάχνουν να του δώσουν την μπάλα. Είναι ο παίκτης με τα περισσότερα τρεξίματα και στις δύο περιοχές, έχει τα καλύτερα ποσοστά στο να τρέχει τις μεγαλύτερες αποστάσεις μέσα στην ομάδα», είπε ο Μουσταφά Κορκοσούζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό – Στην έξοδο νέα μεταγραφή, παίκτης 2.5 εκατ. – Τέλος με απόφαση Μαρτίνεθ!


Πηγή
  "Τρελάθηκε" ο Γιώργης Σαββίδης με την τεσσάρα και ενόψει Χαρ
 

Διαβάστε επίσης: