Άσχημα νέα για Ντάντας στον ΠΑΟΚ – Χάνεται οριστικά – Έρχεται διπλό… χτύπημα – Τι ισχύει με Οζντόεφ


Άσχημα νέα για Ντάντας στον ΠΑΟΚ – Χάνεται οριστικά – Έρχεται διπλό… χτύπημα – Τι ισχύει με Οζντόεφ



Πολλά είναι τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα στον Δικέφαλο του Βορρά με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν να κλείσουν τις… τρύπες που υπάρχουν, την ίδια στιγμή πάντως που ο Πορτογάλος φαίνεται να συνεχίζει αλλού την καριέρα του.

ΠΑΟΚ: Στην Ολλανδία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Τιάγκο Ντάντας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Record ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι με την μορφή δανεισμού από τους αετούς στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΖ Άλκμααρ, η οποία παραχώρησε στην Μίλαν τον βασικό κεντρικό της μέσο Τιχάνι Ρέιντερς για 20 εκατομμύρια ευρώ και θα τον αποκτήσει ως αντικαταστάτη του Ολλανδου χαφ.

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, ωστόσο δεν ξεκαθαρίζεται ακόμα αν μιλάμε για κανονική μεταγραφή ή έναν ακόμα δανεισμό, με τον Δικέφαλο να μένει εκτός της διεκδίκησης του Πορτογάλου βραχύσωμου χαφ και μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες τις οριστικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο μεταγραφικός απολογισμός για τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τέσσερις μεταγραφές (Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Μπάμπα και Σαμάτα) ενώ η μεταγραφική περίοδος τελειώνει για φέτος – όπως αναφέρει το σάιτ της ΦΙΦΑ – στις 23 Σεπτεμβρίου.Σιγουρα ο Δικέφαλος δεν θα μείνει σε αυτές τις τέσσερις κινήσεις και είναι δεδομένο ότι θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν χαφ και έναν εξτρέμ ακόμα. Αν και δεν αποκλείεται να έρθει και ένας δεύτερος χαφ, αλλά προς το παρόν απασχολεί η κίνηση για έναν μέσο.

  Έχουν σίγουρη τη μεταγραφή - Βούιξε ο τόπος για Καλάθη!

Εκτός απροόπτου αυτός θα είναι ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, με την περίπτωση του Ρώσου χαφ της Καραγκιουμρούκ να έχει προχωρησει αρκετά τις τελευταίες μέρες. Οι ασπρόμαυροι έχουν «γκαζώσει» για την απόκτηση του Μαγκομέντ Οζντόεφ, με τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία σε ότι αφορά την χρονική διάρκεια και τις απολαβές που θα έχει στον ΠΑΟΚ,  ψάχνοντας πλέον τη χρυσή τομή με την Καραγκιουμρούκ με την οποία ο 30χρονος Ρώσος χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. ΠΑΟΚ και Οζντόεφ είναι «συμμαχοι» σε αυτή την προσπάθεια για να τελειώσει η μεταγραφή και η πρόθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο να τον φέρουν στην Θεσσαλονίκη για να κλείσει και τυπικά η υπόθεση.

Μία περίπτωση που αρέσει πολύ στον Ραζβάν Λουτσέσκου δεδομένης της ποιότητας και της προσωπικότητας που διαθέτει, έχοντας τα χαρακτηριστικά του aggressive χαφ που ψάχνει ο Ρουμάνος για να προσθέσει στο γκρουπ του, στοιχείο που λείπει από τον άξονα του Δικεφάλου. Ειναι σημαντικό η απόκτηση ενός χαφ ακόμα γιατί αυτή την στιγμή, οι διαθέσιμοι μέσοι για το ματς με την Μπεϊταρ είναι μόνο ο Σβαμπ και ο Τσιγγάρας, αφού Αουγκούστο είναι τιμωρημένος (και τραυματίας) όπως στα πιτς ειναι και ο Φιλίπε Σοάρες.

  Αποκάλυψη Ντέμη! Αυτόν τον Έλληνα εκτός αθλητισμού θαυμάζει

Δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να δρομολογηθούν εξελίξεις στην υπόθεση Οζντόεφ και τον ΠΑΟΚ υπάρχει σημαντική αισιοδοξία πως πολύ σύντομα θα κλείσει η εν λόγω περίπτωση και ο Οζντόεφ θα γίνει το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου που θα δώσει μια ακόμα εξτρά ποιοτική λύση στον Δικέφαλο.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Εμβιλά για μεγάλη ελληνική ομάδα – “Κόπηκε” από Ολυμπιακό – Συμβόλαιο 1.5 εκατομμυρίου!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: