Με εκπλήξεις η ευρωπαϊκή λίστα του Άρη


Με εκπλήξεις η ευρωπαϊκή λίστα του Άρη



Ο Λορέν Μορόν δηλώθηκε από τον Αρη για τα επερχόμενα ματς με την Αραράτ, όμως εκτός έμεινε ο τραυματίας Γιακούμπ Μπράμπετς.

Λίγες μόνο ώρες είναι παίκτης του Αρη ο Λορέν Μορόν, καθώς ο Ισπανός φορ ανακοινώθηκε σήμερα (21/7) το μεσημέρι ως νέος παίκτης των «κίτρινων».

Ομως ο 30χρονος στράικερ συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα που κατέθεσε η ομάδα ενόψει των αναμετρήσεών της με την Αραράτ της Αρμενίας, για τον 2ο Προκριματικό Γύρο του Conference League.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο χθεσινό φιλικό με τον Εθνικό Αχνας (σ.σ. υπέστη οστικό οίδημα στην κνήμη) και έτσι αποφασίστηκε να μην βρίσκεται το όνομά του σε αυτή (σ.σ. εκτός έμειναν και οι Αηδόνης, Σαμόρα, Ντουκουρέ, Φατόρε).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην UEFA για τα παιχνίδια με την FC Ararat-Armenia, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Cuesta, Odubajo, M’Bakata, Matarrita, Ferrari, Fabiano Leismann, Mvondo, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Luis Palma, Menendez, Saverio, Moberg Karlsson, Moron, Gray, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης

  Δημοσίευμα... φωτιά για Κάρμο, Ολυμπιακό - Έρχονται εξελίξεις;


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: