Σε… διπλό ταμπλό ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση μέσου – Αυτά τα δεδομένα για τη μεταγραφή


Σε… διπλό ταμπλό ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση μέσου – Αυτά τα δεδομένα για τη μεταγραφή



Την ίδια στιγμή που όλος ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον κρίσιμο αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με αντίπαλο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα, η προοπτική ενίσχυσης της ομάδας, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν, παραμένει αυξημένη.

ΠΑΟΚ: Την ίδια στιγμή που όλος ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον κρίσιμο αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με αντίπαλο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα, η προοπτική ενίσχυσης της ομάδας, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν, παραμένει αυξημένη.

Ειδικά στη μεσαία γραμμή, ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο παιχνίδι του. Ήδη το έντονο ενδιαφέρον των Γάλλων της Νάντ για τον Αουγκούστο, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει μία «καραμπόλα» ή ένα ντόμινο εξελίξεων. Η Νάντ θέλει τον Αουγκούστο, ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε σε πρώτη φάση, ζητά επτά εκατομμύρια ευρώ και εάν ικανοποιηθεί τότε η πιθανότητα πώλησης του Βραζιλιάνου, θα οδηγήσει μοιραία σε αποφάσεις για την απόκτηση δύο μέσων.

Ο ένας είναι ο Οζντόεφ. Οι δυσκολίες είναι πολλές, κυρίως οφείλονται στην προσπάθεια του προέδρου και τεχνικού διευθυντή της Τουρκικής Καραγκιουμρουκ που θέλει να κρατήσει τον Ρώσο μέσο στην ομάδα του. Ο Οζντόεφ θέλει, έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα έως το επόμενο καλοκαίρι, πρέπει όμως να βρεθεί η χρυσή τομή. Κυρίως διότι ο παίκτης κάνει κλικ με τις επιδόσεις του, τον θέλει ο Λουτσέσκου, θυμίζει στις κινήσεις του, τον Μαουρίσιο. Επαναλαμβάνουμε πως πρόκειται για μία πολύ δύσκολη υπόθεση. Δεν είναι όμως ακατόρθωτη. Και ο ΠΑΟΚ επιμένει.

  Ντέμης: «Ο Ολυμπιακός πήγε και έπαιξε στο γήπεδο της ΑΕΚ»

Όπως δείχνει επιμονή εδώ και ενάμιση μήνα με απόλυτη μυστικότητα για τον 28χρονο Σέρβο αμυντικό μέσο Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Είναι ο πρώτος στόχος για την μεσαία γραμμή, ο άσος της Χετάφε. Το συμβόλαιό του, επίσης ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024. Και ο ΠΑΟΚ στοχευμένα επιδιώκει να τον αποκτήσει. Μάλιστα όπως ανέφεραν στην Ισπανία, κατέθεσε μία πρόταση στην Χετάφε που όμως δεν έγινε δεκτή. Οι Ισπανοί ζητούν επτά εκατομμύρια, αλλά το ζητούμενο είναι πότε θα καμφθεί η αρνησή τους. Ειδικά όταν διαπιστώνουν πως ο παίκτης είναι θετικός στην προοπτική να παίξει στην Τούμπα. Αναμφίβολα και οι δύο υποθέσεις απασχολούν.

Είπαμε πως μπορεί να επιτευχθεί το κατάλληλο αποτέλεσμα, εάν γίνει και η «καραμπόλα». Εάν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να πουλήσει τον Αουγκούστο, τότε μοιραία θα πρέπει να ενισχυθεί με δύο παίκτες για να καλυφθούν τα κενά. Θυμίζουμε πως η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στα τέλη Αυγούστου, επομένως κάποιες από τις υποθέσεις που απασχολούν ίσως τραβήξουν σε βάθος….καλοκαιριού. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Εκείνο όμως που προέχει την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η καταλληλη προετοιμασία της ομάδας για τα ματς με την Μπεϊτάρ.

  Η πωρατική ομιλία Μαρινάκη με Φορτούνη μετά τη Βίλα

Εκει που θέλει ξεκάθαρα την πρόκριση για να φθάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο. Και βήμα προς βήμα να προχωρήσει. Κάθε πρόκριση θα αποτελέσει βάλσαμο στα προβλήματα που είναι φανερά και έχει η ομάδα. Μία ενδεχόμενη αποτυχία για την πρόκριση στους ομίλους θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πλάνο Αταμάν για Σενγκέλια και Μίροτιτς – Φήμες για αδιανόητη πρόταση ΠΑΟ – Τελειώνει τα επόμενα 24ωρα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: